جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کاپوناتا
-(2 Body) 
کاپوناتا
Visitor 389
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:
 

بادمجان: 2عدد، حلقه اي خرد شده
روغن زيتون: 6قاشق غذاخوري
پياز: 2عدد، حلقه اي خرد شده
کرفس: 3شاخه، خرد شده
فلفل دلمه اي سبز و قرمز: از هر کدام نصف يک عدد، خرد شده
گوجه فرنگي: 3عدد
زيتون سياه: 8عدد، بدون هسته
کاپاريس: يک قاشق غذاخوري
تن ماهي: با روغن 180گرم (يک قوطي )
سرکه: يک قاشق غذاخوري
شکر: يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
 

بادمجان ها را شسته خشک کرده و با پوست به حلقه هاي کوچک ببريد.در يک تابه 4قاشق روغن را داغ کرده، بادنجان ها را در آن تفت دهيد.در تابه ي ديگر با باقيمانده ي روغن پيازها را تفت داده سپس کرفس و فلفل دلمه اي را به آن اضافه کرده و تفت دهيد.گوجه فرنگي ها را در يک کاسه آب داغ بياندازيد تا پوست آن ها به راحتي جدا شود سپس خرد کرده با کرفس پياز و بادمجان تفت دهيد.
زيتون ها را نصف و با کاپاريس به مخلوط بالا اضافه کنيد و بگذاريد با حرارت پايين يک ساعت بجوشد ولي ته نگيرد .روغن کنسرو تن ماهي را گرفته و به مواد اضافه کنيد .ده دقيقه به آخر پخت مانده سرکه و شکر را هم اضافه کرده بگذاريد چند جوش بزند.از روي شعله برداشته خنک کرده و ميل کنيد.

نکته:
 

1.اين دستور 60گرم کربوهيدرات،55گرم پروتئين،115گرم چربي و 1495کيلوکالري انرژي دارد.
2.کاپاريس غنچه ي گياهي است که آن را شور يا ترشي مي اندازند و در غذا ها ،سالادها و پيتزاها استفاده مي کنند.اين گياه و کنسروش در کشور ما نيز توليد مي شود.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image