مواد لازم براي 2نفر:
ذرت: 200گرم، کنسرو شده
مارچوبه: 4عدد
کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: کمي
طرز تهيه:
ابتدا ذرت را آبکش کنيد. سپس پوست قسمت انتهايي مارچوبه را کنده و در آب جوش قرار دهيد تا کمي پخته شود. بعد از نرم شدن مارچوبه ،آن را به قطعات کوچک برش دهيد. در تابه اي روغن و کره را داغ کرده، مارچوبه و ذرت را به همراه فلفل و نمک تفت دهيد.
نکته:
1.اين دستور 45گرم کربوهيدرات،10گرم پروتئين،35گرم چربي و 535کيلوکالري انرژي دارد.
2.مي توانيد اين خوراک را در کنار غذاهاي گوشتي به عنوان دورچين استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68