جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ با سير و ليمو ترش
-(5 Body) 
مرغ با سير و ليمو ترش
Visitor 411
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4تا 5نفر:
 

سيب زميني: 2عدد، درشت
آب ليموترش: يک چهارم پيمانه
روغن زيتون: يک چهارم پيمانه
سير رنده شده: يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ران مرغ: يک کيلوگرم

طرز تهيه:
 

سيب زميني ها را شسته پوست کنده و به شکل خلال درشت خرد کنيد.آب ليموترش ،روغن زيتون ،سير ،نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و تکه هاي مرغ و سيب زميني را به اين سس اضافه کنيدو در ظرف (نسوز)ريخته و به مدت يک تا يک ونيم ساعت در فر با حرارت 175تا180درجه ي سانتي گراد قرار دهيد. هر چند وقت يک بار مرغ و سيب زميني را زير و رو کنيد تا کاملا پخته شود.در اين روش احتياجي به اضافه کردن آب نيست و مرغ به همين حالت کاملا پخته مي شود. بهتر است با فويل که چند سوراخ روي آن ايجاد کرده ايد روي ظرف را بپوشانيد. نيم ساعت قبل از اتمام پخت فويل را برداريد تا سطح مرغ کمي طلايي رنگ شود.

نکته:
 

1.اين دستور 40گرم کربوهيدرات،70گرم پروتئين،95گرم چربي و 1295گرم کيلو کالري دارد.
2.اگر مرغ و سيب زميني يک تا دو ساعت در سس بماند و مزه دار شود خوشمزه تر خواهد شد.
3.مي توانيد از قسمتهاي ديگر مرغ هم استفاده کنيد.
4.مقدار مواد را با توجه به ذائقه خود مي توانيد کم يا زياد کنيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image