جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دم کي مرغي
-(1 Body) 
دم کي مرغي
Visitor 414
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

ران و سينه مرغ: يک کيلو گرم
پياز متوسط: 2عدد (سرخ شده و پوره شده)
ماست: نيم کيلوگرم
زنجبيل: يک قاشق مرباخوري،رنده شده
سير: يک قاشق مرباخوري، رنده شده
گَرَم ماسالا: يک ونيم قاشق مرباخوري
زرد چوبه ،فلفل سياه ،فلفل قرمز و نمک: به ميزان لازم
گوجه فرنگي: 3عدد، رنده شده
برگ نعنا: يک چهارم پيمانه
گشنيز تازه: 2قاشق غذاخوري، خرد شده
فلفل سبز قلمي: 3تا4عدد
پودر بادام يا گردو: 3قاشق غذاخوري
آب ليموترش: 3عدد
ليموترش: يک عدد، براي تزئين
محلول زعفران: به مقدار لازم
پياز: يک عدد حلقه شده

طرز تهيه:
 

ابتدا ران و سينه مرغ را به تکه هاي درشت بريده با پياز داغ، ماست، زنجبيل، سير، گرم ماسالا، زرد چوبه، فلفل قرمز و سياه مخلوط کرده و 2تا 3ساعت استراحت دهيد(در صورتي که مرغ را شب قبل آماده کرده صبح بپزيد خوش طعم تر مي شود)
مخلوط مرغ را با حرارت متوسط بپزيد و هنگام پختن مرغ گوجه فرنگي رنده شده، کمي نعنا و گشنيز ،فلفل سبز قلمي درسته ،پودر گردو و يا بادام را اضافه کرده هم بزنيد و پس از پختن و تبخير شدن آب مرغ ،برگ نعنا،آب ليموترش ،محلول زعفران و نمک را اضافه کرده و در قابلمه را بگذاريد .حرارت را کم کنيد و بعد از جا افتادن خورش را در ظرفي کشيده با برگ نعنا ،پياز حلقه شده و ليموترش نصف شده تزيين و سپس سرو کنيد.

نکته:
 

1.اين دستور 190گرم کربوهيدرات ،60گرم پروتئين،25گرم چربي و 1225کيلوکالري انرژي دارد.
2.دم کي مرغي يعني مرغ دم شده.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image