مواد لازم براي 8-10 نفر:
کره / 125 گرم
شکر/ 185 گرم
تخم مرغ / 2 عدد
آرد / 155 گرم
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
شير / 2 قاشق سوپ خوري
موز پوره کرده / 180 گرم
گردوي خرد کرده / 25 گرم
شکلات چيپسي / 90 گرم
مواد لازم براي تهي? کرم:
پنير خامه اي/ 125 گرم
پودر شکر / 30 گرم
وانيل/يک چهارم قاشق چايخوري
2خامه/ قاشق چايخوري
روش تهيه:
کره و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا شکر حل شود. آن گاه تخم مرغ را به تدريج بيفزائيد. حالا آرد و بيکينگ پودر الک شده و شير را اضافه و مخلوط نمائيد. سپس موز، گردو و شکلات چيپسي را اضافه کنيد حالا مايه را در قالبي ميان تهي به گنجايش تقريبي يک و نيم ليتر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد و طلائي رنگ شود. اکنون کيک را از فر خارج کنيد. پس از گذشت 10 دقيقه، آن را از قالب درآوريد و روي پنجره سيمي قرار دهيد و صبر کنيد تا کاملاً خشک شود. اکنون کيک را در ظرف مناسب و زيبائي بگذاريد و با کرم و گردوي خرد کرده تزئين نمائيد.
روش تهيه کرم:
پنير خامه اي را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد. آن گاه به تدريج پودر شکر را بيفزائيد. سپس وانيل و خامه را اضافه کنيد.
منبع:مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37