مواد لازم براي 12 برش:
کره يا مارگارين /175 گرم
شکر ريز/ 150 گرم
آرد / 300 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
مواد لازم رويه:
عسل / 2 قاشق سوپ خوري
شير عسلي / 1قوطي
کره/ 50 گرم
خام? ساده / 90 ميلي ليتر
بادام پرک و برشته / 40 گرم
پودر شکر براي تزئين/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا فر (تاون) را با دماي 190 درجه سانتيگراد گرم کنيد. بعد سيني ديواره بلند 30 × 20 سانتيمتري را چرب کنيد و با کاغذ روغني بپوشانيد؛ به گونه اي که کاغذ از هر طرف 5 سانتيمتر بلندتر باشد. حالا در ظرف مناسبي، کره را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب شود. بعد از روي حرارت برداريد تا خنک شود. آن گاه در کاس? گودي شکر و آرد بريزيد. سپس کره و تخم مرغ را – که با چنگال زده ايد – به آن بيفزائيد و همه موارد را با هم مخلوط کنيد. اکنون مخلوط به دست آمده را در قالب بريزيد و خوب بفشاريد و در فر (تاون) به مدت 20 دقيقه بپزيد تا بيسکويت، طلائي رنگ شود. بيسکويت را در همين قالب خنک کنيد. حالا مواد رويه را روي بيسکويت بريزيد و آن را به کمک پالت صاف کنيد. اکنون بادام پرک را روي مواد بريزيد و قالب را در يخچال بگذاريد تا رويه شيريني کاملاً ببندد. بعد روي آن را با پودر شکر تزئين کنيد و به صورت مستطيل ببريد.
روش تهيه مواد رويه:
عسل، شير عسلي و کره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد تا مخلوط، غليظ شود و به رنگ کارامل درآيد. سپس از روي حرارت برداريد و خامه را بيفزائيد.
منبع:مجله اموزشي خبري اشپزباشي/شماره37