جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس بادام و کارامل
-(2 Body) 
اسلايس بادام و کارامل
Visitor 462
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 12 برش:
کره يا مارگارين /175 گرم
شکر ريز/ 150 گرم
آرد / 300 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
مواد لازم رويه:
عسل / 2 قاشق سوپ خوري
شير عسلي / 1قوطي
کره/ 50 گرم
خام? ساده / 90 ميلي ليتر
بادام پرک و برشته / 40 گرم
پودر شکر براي تزئين/ به ميزان لازم

اسلايس بادام و کارامل

روش تهيه:
ابتدا فر (تاون) را با دماي 190 درجه سانتيگراد گرم کنيد. بعد سيني ديواره بلند 30 × 20 سانتيمتري را چرب کنيد و با کاغذ روغني بپوشانيد؛ به گونه اي که کاغذ از هر طرف 5 سانتيمتر بلندتر باشد. حالا در ظرف مناسبي، کره را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب شود. بعد از روي حرارت برداريد تا خنک شود. آن گاه در کاس? گودي شکر و آرد بريزيد. سپس کره و تخم مرغ را – که با چنگال زده ايد – به آن بيفزائيد و همه موارد را با هم مخلوط کنيد. اکنون مخلوط به دست آمده را در قالب بريزيد و خوب بفشاريد و در فر (تاون) به مدت 20 دقيقه بپزيد تا بيسکويت، طلائي رنگ شود. بيسکويت را در همين قالب خنک کنيد. حالا مواد رويه را روي بيسکويت بريزيد و آن را به کمک پالت صاف کنيد. اکنون بادام پرک را روي مواد بريزيد و قالب را در يخچال بگذاريد تا رويه شيريني کاملاً ببندد. بعد روي آن را با پودر شکر تزئين کنيد و به صورت مستطيل ببريد.
روش تهيه مواد رويه:
عسل، شير عسلي و کره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد تا مخلوط، غليظ شود و به رنگ کارامل درآيد. سپس از روي حرارت برداريد و خامه را بيفزائيد.
منبع:مجله اموزشي خبري اشپزباشي/شماره37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image