مواد لازم براي حدود 20 عدد:
کره نرم / 250 گرم
پودر شکر/ 250 گرم
آرد / 390 گرم
بادام / 100 گرم
پودر زنجفيل/ 1 قاشق چايخوري
پودر زيره / 1 قاشق چايخوري
آرد برنج / 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
در ظرف مناسبي، کره و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد. بعد مواد خشک را بيفزائيد. آن گاه خمير را در داخل کيسه اي نايلوني، به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. حالا خمير را لوله کنيد و هر بار به اندازه 3 سانتيمتر از خمير لوله اي ببريد. سپس خميرهاي بريده را گلوله کنيد و با کف دست فشرده سازيد تا به شکل توپ درآيند. حالا اين توپ هاي خميري را با فاصله درون سيني بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 170 درجه سانتيگراد، به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد تا کمي طلائي رنگ شوند.
يادآوري: اين شيريني را با چاي مصرف مي کنند و به مدت يک هفته قابل نگهداري است.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37