جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني بادامي
-(3 Body) 
شيريني بادامي
Visitor 390
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي حدود 20 عدد:
کره نرم / 250 گرم
پودر شکر/ 250 گرم
آرد / 390 گرم
بادام / 100 گرم
پودر زنجفيل/ 1 قاشق چايخوري
پودر زيره / 1 قاشق چايخوري
آرد برنج / 2 قاشق سوپخوري

شيريني بادامي

روش تهيه:
در ظرف مناسبي، کره و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد. بعد مواد خشک را بيفزائيد. آن گاه خمير را در داخل کيسه اي نايلوني، به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. حالا خمير را لوله کنيد و هر بار به اندازه 3 سانتيمتر از خمير لوله اي ببريد. سپس خميرهاي بريده را گلوله کنيد و با کف دست فشرده سازيد تا به شکل توپ درآيند. حالا اين توپ هاي خميري را با فاصله درون سيني بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 170 درجه سانتيگراد، به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد تا کمي طلائي رنگ شوند.
يادآوري: اين شيريني را با چاي مصرف مي کنند و به مدت يک هفته قابل نگهداري است.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image