مواد لازم
ارد 220گرم
پودر دارچين - يک دوم قاشق مرباخوري
نمک - يک چهارم قاشق مرباخوري
پودر زنجبيل - يک هشتم قاشق مرباخوري
بيکينگ پودر- 2قاشق مرباخوري
پودر هل - يک چهارم قاشق مرباخوري
تخم مرغ- 2عدد
وانيل - يک هشتم قاشق مرباخوري
شکرريز - 200گرم
کره ذوب شده سرد - 113گرم
شير - 60ميلي ليتر
کدو حلوايي پخته - 200گرم، پوره شد ه
طرز تهيه
ابتدا فر را روي 180درجه سانتي گراد روشن کنيد. سپس قالب 12تايي مافين يا قالب هاي چين دار کيک يزدي را کاغذ انداخته و کنار بگذاريد (اگر از قالب هاي کوچک استفاد ه مي کنيد تعداد بيشتري قالب نياز داريد). در ظرفي آرد، دارچين، نمک، زنجبيل، بيکينگ پودر و پودر هل را با هم الک کنيد. در ظرف ديگري تخم مرغ ها را با همزن به مد ت 2د قيقه بزنيد تا رنگ آن ها کمي روشن شود، سپس وانيل، شکر، کره ي ذوب شد ه، شير و کد و حلوايي را اضافه کرد ه و فقط در حد مخلوط شد ن هم بزنيد. مخلوط آرد را هم در 2مرحله افزود ه و هم بزنيد تا مواد با هم ترکيب شوند. مايه را بين قالب ها تقسيم کنيد، به طوري که دو سوم قالب را بگيرد و در فر بگذاريد تا به مدت 30د قيقه يا تا زماني که رويه آن طلايي شده و وسط آن کاملاً پخته شده باشد، بپزد.
نکته
ـ مواد مافين را در حد مخلوط شد ن هم بزنيد. در صورتي که مواد بيش از حد زد ه شود مافين سفت و لاستيکي خواهد شد.
منبع: هنر آشپزي 74