مواد لازم براي شيريني
کره - 90گرم
پودر قند - 55گرم
وانيل - يک چهارم قاشق مرباخوري
زرد ه ي تخم مرغ - 2عدد
نسکافه - يک و نيم قاشق مرباخوري
آب داغ - يک قاشق مرباخوري
آرد سيب زميني - 30گرم
آرد - حدود 200گرم
مواد لازم براي رويه ي شيريني
سفيد ه ي تخم مرغ - يک عدد
پودر قند - يک دوم پيمانه
وانيل - يک چهارم قاشق مرباخوري
پودر نارگيل - سه چهارم پيمانه
پودر فندق - يک چهارم پيمانه
طرز تهيه
کره و پودر قند را بزنيد تا خوب مخلوط شد ه و رنگ آن روشن شود ، سپس وانيل و زرد ه ها را يکي يکي اضافه کرد ه و بزنيد. نسکافه را با اب داغ ملخوط کرد ه و به مواد اضافه کنيد. آرد سيب زميني و ارد را کم کم اضافه کنيد تا خمير به دست نچسبد.بعد خمير را به ضخامت 4ميلي متر باز کرد ه و قالب بزنيد و در سيني چرب شد ه فر بچينيد. مواد روي شيريني را در قيف ريخته و روي شيريني ها را شکوفه بزنيد. سيني را در فر با حرارت170درجه ي سانتي گراد به مدت 12د قيقه قرار د هيد تا روي آن طلايي شود. بعد از پخت در صورت دلخواه مي توانيد روي شيريني ها را با شکلات ذوب شد ه تزيين کنيد.
طرز تهيه ي رويه ي شيريني
سفيد ه ها را کمي با همزن بزنيد. سپس پودر قند را کم کم اضافه کرد ه بزنيد تا سفيد ه ها فرم بگيرد.در آخر وانيل، پور نارگيل و پودر فند ق را اضافه کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74