جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک آجيلي لايه اي
-(5 Body) 
کيک آجيلي لايه اي
Visitor 389
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي هر لايه کيک (اين کيک در سه لايه تهيه مي شود):
 

آرد / 85گرم
شکر قهوه اي / 35گرم
فندق / 100گرم، ريز خرد شد ه
بيکينگ پودر / يک دوم قاشق مرباخوري سرپر
جوش شيرين / يک چهارم قاشق مرباخوري
(آب / 100ميلي ليتر (يک دوم پيمانه سرخالي
روغن مايع / 35گرم

طرز تهيه
 

تمام مواد خشک شد ه را با هم مخلوط کرد ه و در آخر آب و روغن را اضافه کنيد. مواد را با قاشق مخلوط کرد ه و در قالب کمربندي 24سانتي که با کاغذ روغني چرب شد ه پوشاند ه ايد، بريزيد.مواد را يک دست کاف قالب پخش کرد ه و در فر از پيش گرم شد ه با د ماي 180درجه سانتي گراد به مد ت يک ربع تا بيست دقيقه قرار د هيد اين کار را براي دو لايه بعدي نيز تکرار کنيد. بعد از پختن لايه ها آن ها را با احتياط از قالب خارج کرد ه و کنار بگذاريد تا خنک شوند. در اين فاصله کرم کيک را به ترتيب زير آماد ه کنيد:

مواد لازم براي کرم کيک
 

شکر قهوه اي / 200گرم
گردو / 200گرم، ريز خرد شد ه
شربت مرباي زرد آلو يا قيصي يا شربت بار / 8تا10قاشق غذاخوري
شکلات قهوه اي / 80گرم
آب / 5قاشق غذاخوري

طرز تهيه کرم کيک
 

مقداري از گردو ها(حدود50گرم)را براي تزئين کيک کنار بگذاريد . شکر قهوه اي و اب را روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد . بعد از سه د قيقه جوشيد ن که کمي غليظ تر شد ه و کف کرد، گردوهاي نگيني و شکلات را اضافه کرد ه و مخلوط کنيد. بعد از مخلوط شد ن مواد شربت را اضافه کنيد تا کرم رواني به دست ايد. کرم را از روي حرارت برداشته و بين لايه هاي کيک و روي آن را با اين کرم پوشش د هيد. کيک را با گردوهاي کنار گذاشته شد ه يا هر آجيل خرد شد ه ديگري به دلخواه تزئين کنيد.

نکته
 

1-اين دستور 570 گرم کربوهيدرات، 110گرم .پروتئين،435 گرم چربي و 6635 کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ براي تزئين مي توانيد از بيسکويت هاي شکلاتي خرد شد ه يا شکلات درشت رند ه شد ه نيز استفاده کنيد.
3-دقت داشته باشيد که براي تهيه ي اين کيک در 3 لايه بايد مواد لازم براي خمير کيک 3برابر شود ولي مواد لازم براي تهيه ي کرم براي تزيين کيک 3 لايه کافي مي باشد.
4ـ براي تهيه لايه هاي کيک مي توانيد تمام مواد را به جز بيکينگ پودر و جوش شيرين مخلوط کرد ه و سه قسمت کنيد و درست قبل از ريختن مايه کيک در قالب جوش شيرين و بيکينگ پودر آن را اضافه کنيد.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image