مواد لازم براي هر لايه کيک (اين کيک در سه لايه تهيه مي شود):
آرد / 85گرم
شکر قهوه اي / 35گرم
فندق / 100گرم، ريز خرد شد ه
بيکينگ پودر / يک دوم قاشق مرباخوري سرپر
جوش شيرين / يک چهارم قاشق مرباخوري
(آب / 100ميلي ليتر (يک دوم پيمانه سرخالي
روغن مايع / 35گرم
طرز تهيه
تمام مواد خشک شد ه را با هم مخلوط کرد ه و در آخر آب و روغن را اضافه کنيد. مواد را با قاشق مخلوط کرد ه و در قالب کمربندي 24سانتي که با کاغذ روغني چرب شد ه پوشاند ه ايد، بريزيد.مواد را يک دست کاف قالب پخش کرد ه و در فر از پيش گرم شد ه با د ماي 180درجه سانتي گراد به مد ت يک ربع تا بيست دقيقه قرار د هيد اين کار را براي دو لايه بعدي نيز تکرار کنيد. بعد از پختن لايه ها آن ها را با احتياط از قالب خارج کرد ه و کنار بگذاريد تا خنک شوند. در اين فاصله کرم کيک را به ترتيب زير آماد ه کنيد:
مواد لازم براي کرم کيک
شکر قهوه اي / 200گرم
گردو / 200گرم، ريز خرد شد ه
شربت مرباي زرد آلو يا قيصي يا شربت بار / 8تا10قاشق غذاخوري
شکلات قهوه اي / 80گرم
آب / 5قاشق غذاخوري
طرز تهيه کرم کيک
مقداري از گردو ها(حدود50گرم)را براي تزئين کيک کنار بگذاريد . شکر قهوه اي و اب را روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد . بعد از سه د قيقه جوشيد ن که کمي غليظ تر شد ه و کف کرد، گردوهاي نگيني و شکلات را اضافه کرد ه و مخلوط کنيد. بعد از مخلوط شد ن مواد شربت را اضافه کنيد تا کرم رواني به دست ايد. کرم را از روي حرارت برداشته و بين لايه هاي کيک و روي آن را با اين کرم پوشش د هيد. کيک را با گردوهاي کنار گذاشته شد ه يا هر آجيل خرد شد ه ديگري به دلخواه تزئين کنيد.
نکته
1-اين دستور 570 گرم کربوهيدرات، 110گرم .پروتئين،435 گرم چربي و 6635 کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ براي تزئين مي توانيد از بيسکويت هاي شکلاتي خرد شد ه يا شکلات درشت رند ه شد ه نيز استفاده کنيد.
3-دقت داشته باشيد که براي تهيه ي اين کيک در 3 لايه بايد مواد لازم براي خمير کيک 3برابر شود ولي مواد لازم براي تهيه ي کرم براي تزيين کيک 3 لايه کافي مي باشد.
4ـ براي تهيه لايه هاي کيک مي توانيد تمام مواد را به جز بيکينگ پودر و جوش شيرين مخلوط کرد ه و سه قسمت کنيد و درست قبل از ريختن مايه کيک در قالب جوش شيرين و بيکينگ پودر آن را اضافه کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74