مواد لازم
ماهي سفيد - يک کيلو
ليموي تازه - يک کيلو
پياز - 2عدد
فلفل قرمز تند - به مقدار لازم
سير - نصف قاشق غذاخوري، رند ه شد ه
برگ کرفس - 100گرم، خرد شد ه
نمک - به مقدار لازم
فلفل سياه - به مقدار لازم
کاهو - يک عدد
ذرت - 2عدد، پخته شد ه
سيب زميني - 2عدد، پخته شد ه
گشنيز - به ميزان لازم
طرز تهيه
ماهي خرد کرد ه را داخل کاسه ريخته و اب ليمو را به آن اضافه کنيد. نمک،فلفل سياه و فلفل قرمز رند ه شد ه را نيز به آن اضافه کنيد. گشنيز خرد شد ه و برگ کرفس خرد شد ه، سير رند ه شد ه، باقي نمک، باقي فلفل قرمز، باقي آب ليمو و پياز خلالي نازک خرد شد ه، را به آن اضافه کنيد. اجازه د هيد ماهي تا يک ساعت در يخچال مزه دار شود. در آخر بلال پخته شد ه را در کنار آن سرو کنيد و با کاهو و سيب زميني ورقه اي شد ه آن را تزيين کنيد.
نکته
ـ توجه داشته باشيد که ماهي با اسيد آب ليمو پخته شد ه و نيازي به پختن ندارد. اين غذا بسيار خوشمزه مي باشد حتما ان را تست کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74