مواد لازم
تخم مرغ - 3عدد
شکر - 100گرم
کدو حلوايي - 150گرم، پوره شد ه
آرد -90گرم
جوش شيرين -يک قاشق مرباخوري
دارچين - نصف قاشق مرباخوري
نمک - 1/8قاشق مرباخوري
پودر قند - به مقدار لازم
خامه ي فرم گرفته - حدود 250گرم
طرز تهيه
فر را با حرارت 200درجه سانتي گراد گرم کنيد. سيني فر30+40سانتي متري را چرب کرد ه و کف آن کاغذ روغني بياندازيد،.زرد ه و سفيد ه تخم مرغ ها را جدا کرد ه و زرد ه را با نيمي از شکر بزنيد تا کِرِمي و سبک شود . کدو حلوايي پوره شد ه را نيز اضافه کرد ه و خوب مخلوط کنيد. سفيد ه تخم مرغ را با دور تند همزن برقي بزنيد تا سفيد شود، سپس شکر باقيماند ه را کم کم اضافه کرد ه، هم بزنيد تا شکر حل شود. سفيد ه تخم مرغ آماد ه را به مخلوط زرد ه و کدو حلوايي اضافه کرد ه و به وسيله ليسک، به آرامي و به حالت دوراني مخلوط کنيد. مخلوط آرد، جوش شيرين، دارچين و نمک را به مواد بالا اضافه کرد ه و به آرامي مخلوط نماييد،سپس ان را داخل سيني فرآماد ه بريزيد و به کمک پالت سطح مواد را صاف کرد ه و سيني را در فراز پيش گرم شد ه به مدت 10تا15د قيقه قرار د هيد تا سطح رولت قهوه اي شود. پس از خارج کرد ن از فر، اجازه د هيد تا رولت داخل سيني خنک شود سپس آن را از سمت رويه، بر روي کاغذ روغني که پودر قند پاشيد ه ايد انداخته و از يک سمت، به همراه کاغذ به طرف مقابل لوله کنيد. رول را حدود نيم ساعت کنار گذاشته، سپس ان را باز نمود ه و سطح رولت را با خامه فرم گرفته بپوشانيد و بوسيله پالت صاف نماييد و پس از آن، رولت را دوباره در همان جهت قبلي بپيچيد و رويش پودر قند پاشيد ه و داخل يخچال قرار د هيد تا خنک شود. رولت را به شکل دلخواه برش زد ه و سرو کنيد.
نکته
1ـ اين دستور 185گرم کربوهيدرات،40گرم .پروتئين،65گرم چربي و 1485کيلوکالري انرژي دارد
2ـ کد و حلوايي را با کمي آب پخته و پوستش را جدا کرد ه، داخل غذا ساز ريخته و پوره کنيد و سپس داخل صافي بريزيد، تا اب اضافه آن گرفته شود و پس از آن، به ميزان لازم وزن کنيد.
3ـ اگر از فر برقي استفاده مي کنيد د ماي فر را با فن روشن روي 180درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
4ـ اين رولت بافت بسيار لطيفي دارد و از عطر و طعم بسيار مطبوعي برخوردار است.
5ـ در صورتي که نياز به تعداد برش بيشتر و قطر کمتر رولت داريد، از ابتدا رولت را در راستاي طول آن بپيچيد.
منبع: هنر آشپزي 74