مواد لازم
کيک اسفنجي - 6 يک عدد، به قطر 20سانتي متر
تخم مرغ - 1عدد
مواد لازم براي کرم نارگيلي
شير نارگيل - 2قاشق سوپخوري
شکر - 40گرم
پودر نارگيل - 100گرم
عرق بيد مشک - يک قاشق سوپخوري
مواد لازم براي کرم وانيلي
آرد ذرت - 25گرم
شير - 500 ميلي ليتر
شکر دانه ريز - 180گرم
تخم مرغ - 3عدد، زرد ه و سفيد ه از هم جدا
وانيل - يک چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تزيين
خامه ي فرم گرفته - 150گرم
پودر نارگيل - 125گرم
گيلاس شکري - 16عدد
طرز آماد ه سازي کيک اسفنجي
کيک اسفنجي را روي صفحه ي تزيين کيک قرار د هيد و با چاقوي مخصوص برش کيک سه برش افقي يک اندازه بد هيد تا کيک 4قسمت شود.
طرز تهيه کرم نارگيل
شير نارگيل و شکر را داخل شيرجوش کوچکي بريزيد و روي حرارت قرار د هيد تا مايه بجوشد و شکر کاملاً داخل آن حل شود، سپس 100گرم از پودر نارگيل را به آن بيفزاييد و عرق بيد مشک را هم افزود ه و مايه را کنار بگذاريد تا خنک شود.
براي تهيه کرم وانيل
آرد ذرت را با 3 قاشق سوپخوري از شير و نيمي از شکر و زرد ه هاي تخم مرغ در شير جوش بريزيد و مخلوط کنيد. بقيه ي شير را داغ کنيد و به مايه بيفزاييد و مايه را روي حرارت قرار د هيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود . سفيد ه هاي تخم مرغ را در کاسه ي تميزي بريزيد و با همزن بزنيد تا پنبه اي شکل شود، سپس بقيه ي شکر را آرام آرام به سفيد ه بيفزاييد تا سفيد ه غليظ شود ، مايه ي سفيد ه را با مايه ي زرد ه مخلوط کنيد و مجدداً روي حرارت قرار د هيد تا مايه غليظ شود . آن را از روي حرارت برداريد و وانيل را بيفزاييد و اجازه د هيد کرم خنک شود. سپس يک لايه کيک را روي صفحه ي تزيين کيک قرار د هيد و از مايه ي کرم وانيل روي آن بد هيد سپس يک لايه کرم نارگيل روي کرم وانيل بماليد و کيک دوم را روي آن قرار د هيد و به همان صورت تا کيک آخر ادامه د هيد . لايه ي آخر کيک را روي کرم گذاشته روي کيک و کناره هاي آن کرم وانيل و پودر نارگيل بکشيد، سپس روي کيک را با خامه، گيلاس .شکري و گل هاي رز از مارسيپان تزيين کنيد.
نکته
ـ اين دستور 450 گرم کربوهيدرات،135 گرم پروتئين، 370 گرم چربي و 5670 کيلوکالري انرژي دارد.
منبع: هنر آشپزي 74