جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مافين دورنگ
-(2 Body) 
مافين دورنگ
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

آرد - يک و سه چهارم پيمانه
بيکينگ پودر - دو و يک دوم قاشق مرباخوري
نمک - يک هشتم قاشق مرباخوري
تخم مرغ - يک عدد
وانيل - يک چهارم قاشق مرباخوري
شکر - يک دوم پيمانه
شير - سه چهارم پيمانه
روغن مايع - يک سوم پيمانه
کاکائو - يک قاشق غذاخوري
گردو ريز شده - يک دوم پيمانه

طرز تهيه
 

ابتدا دستگاه را با کليد کانوکشن با د ماي 180درجه ي سانتي گراد گرم کنيد(حدود10دقيقه طول مي کشد). ارد،بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرد ه و 3بار الک کنيد، سپس آن ها را در يک کاسه ي بزرگ بريزيد. تخم مرغ و وانيل را با همزن زد ه و شکر را اضافه کنيد و کمي هم بزنيد. بعد شير و روغن مايع را به ان بيافزاييد و آن ها را به آرامي (فقط در حد مخلوط شد ن)به مواد خشک اضافه کنيد، سپس مايه را نصف کرد ه و کاکائو را داخل نصف آن الک کرد ه و گردو را هم اضافه کنيد. ابتدا مايه ي شکلاتي را در قالب مافين از قبل چرب شد ه بريزيد و روي آن را مايه سفيد پر کنيد به صورتي که فقط دو سوم از گنجايش هر قالب پر شود. آن ها را به مدت 18تا20درجه ي سانتي گراد(کليد .کانوکشن)در دستگا ه قرار د هيد.

نکته
 

1ـ اين دستور 250 گرم کربوهيدرات، 50 گرم پروتئين،125 گرم چربي و 2325 کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ در زمان استفاد ه از کليد کانوکشن اشکالي ندارد که از ظرف فلزي استفاد ه کنيد و مي توانيد از قالب هاي مافين استفاد ه کنيد.
3ـ اگر مافين پخته بود ولي روي آن برشته نشد ه بود، .فقط2 تا5 د قيقه کليد گريل را روشن کنيد.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image