مواد لازم
آرد - يک و سه چهارم پيمانه
بيکينگ پودر - دو و يک دوم قاشق مرباخوري
نمک - يک هشتم قاشق مرباخوري
تخم مرغ - يک عدد
وانيل - يک چهارم قاشق مرباخوري
شکر - يک دوم پيمانه
شير - سه چهارم پيمانه
روغن مايع - يک سوم پيمانه
کاکائو - يک قاشق غذاخوري
گردو ريز شده - يک دوم پيمانه
طرز تهيه
ابتدا دستگاه را با کليد کانوکشن با د ماي 180درجه ي سانتي گراد گرم کنيد(حدود10دقيقه طول مي کشد). ارد،بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرد ه و 3بار الک کنيد، سپس آن ها را در يک کاسه ي بزرگ بريزيد. تخم مرغ و وانيل را با همزن زد ه و شکر را اضافه کنيد و کمي هم بزنيد. بعد شير و روغن مايع را به ان بيافزاييد و آن ها را به آرامي (فقط در حد مخلوط شد ن)به مواد خشک اضافه کنيد، سپس مايه را نصف کرد ه و کاکائو را داخل نصف آن الک کرد ه و گردو را هم اضافه کنيد. ابتدا مايه ي شکلاتي را در قالب مافين از قبل چرب شد ه بريزيد و روي آن را مايه سفيد پر کنيد به صورتي که فقط دو سوم از گنجايش هر قالب پر شود. آن ها را به مدت 18تا20درجه ي سانتي گراد(کليد .کانوکشن)در دستگا ه قرار د هيد.
نکته
1ـ اين دستور 250 گرم کربوهيدرات، 50 گرم پروتئين،125 گرم چربي و 2325 کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ در زمان استفاد ه از کليد کانوکشن اشکالي ندارد که از ظرف فلزي استفاد ه کنيد و مي توانيد از قالب هاي مافين استفاد ه کنيد.
3ـ اگر مافين پخته بود ولي روي آن برشته نشد ه بود، .فقط2 تا5 د قيقه کليد گريل را روشن کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74