مواد لازم براي 4نفر
ساقه کرفس - 150گرم
کره - 15گرم
پياز کوچک - يک عدد، ساطوري
ژامبون - 100گرم خرد شد ه ريز
ترخون - 2 قاشق غذاخوري، ساطوري
جعفري - 2 قاشق غذاخوري ساطوري
مرغ کامل - يک عدد، حدود يک و نيم کيلوگرم
آرد سوخاري - 3قاشق غذاخوري
سس ورچستر شاير - 2قاشق مرباخوري
تخم مرغ - يک عدد
نمک و فلفل - به ميزان لازم
کره - 25گرم
طرز تهيه
براي تهيه مايه داخل شکم مرغ ابتدا کرفس را 5 د قيقه در آب و نمک جوشان قرار د هيد تا نرم شود سپس آب کش و خشک کنيد. کره را روي حرارت ملايم آب کرد ه، پياز و ژامبون را حدود 5 د قيقه در آن تفت د هيد تا پياز نرم شود. کرفس، ترخون و جعفري را اضافه کرده و هم بزنيد. مواد را حدود3 د قيقه ديگر تفت د هيد. در همين حال فر را روي حرارت 200درجه ي سانتي گراد گرم کنيد.
مايه داخل شکم مرغ را از روي حرارت برداشته و آرد سوخاري، سس ورچستر و تخم مرغ را با ان مخلوط کنيد(تخم مرغ باعث مي شود که مايه ي داخل شکم مرغ بيرون نريزد).نمک و فلفل مايه را اندازه کنيد. مرغ را خشک کرد ه و روي آن نمک و فلفل بپاشيد، سپس با کره داخل شکم و تمام لايه بيروني مرغ را چرب کنيد. مواد داخل شکم مرغ ريخته و آن را با خلال د ندان ببند يد.مرغ را يک ساعت و نيم در فرقرار د هيد تا بريان شود.
منبع: هنر آشپزي 74