جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ شکم پر با مايه کرفس
-(1 Body) 
مرغ شکم پر با مايه کرفس
Visitor 498
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر
 

ساقه کرفس - 150گرم
کره - 15گرم
پياز کوچک - يک عدد، ساطوري
ژامبون - 100گرم خرد شد ه ريز
ترخون - 2 قاشق غذاخوري، ساطوري
جعفري - 2 قاشق غذاخوري ساطوري
مرغ کامل - يک عدد، حدود يک و نيم کيلوگرم
آرد سوخاري - 3قاشق غذاخوري
سس ورچستر شاير - 2قاشق مرباخوري
تخم مرغ - يک عدد
نمک و فلفل - به ميزان لازم
کره - 25گرم

طرز تهيه
 

براي تهيه مايه داخل شکم مرغ ابتدا کرفس را 5 د قيقه در آب و نمک جوشان قرار د هيد تا نرم شود سپس آب کش و خشک کنيد. کره را روي حرارت ملايم آب کرد ه، پياز و ژامبون را حدود 5 د قيقه در آن تفت د هيد تا پياز نرم شود. کرفس، ترخون و جعفري را اضافه کرده و هم بزنيد. مواد را حدود3 د قيقه ديگر تفت د هيد. در همين حال فر را روي حرارت 200درجه ي سانتي گراد گرم کنيد.
مايه داخل شکم مرغ را از روي حرارت برداشته و آرد سوخاري، سس ورچستر و تخم مرغ را با ان مخلوط کنيد(تخم مرغ باعث مي شود که مايه ي داخل شکم مرغ بيرون نريزد).نمک و فلفل مايه را اندازه کنيد. مرغ را خشک کرد ه و روي آن نمک و فلفل بپاشيد، سپس با کره داخل شکم و تمام لايه بيروني مرغ را چرب کنيد. مواد داخل شکم مرغ ريخته و آن را با خلال د ندان ببند يد.مرغ را يک ساعت و نيم در فرقرار د هيد تا بريان شود.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image