مواد لازم براي 4نفر
کره - 40گرم
تره فرنگي متوسط - 4عدد، ريز خرد شده
نمک و فلفل - به ميزان لازم
آرد - يک قاشق غذاخوري
شير - 220 ميلي ليتر
جوز هندي - يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ - يک عدد
ژامبون گوشت - 6برش
پنيرپيتزا - 150گرم
طرز تهيه
کره را داخل يک ظرف کوچک گذاشته و آن را به مد ت يک د قيقه با قدرت حداکثر(100%يا900وات)در دستگا ه قرار د هيد تا ذوب شود . تره فرنگي ها را به طول حدود15سانتي متر خرد کنيد و آن ها را در ظرف مسطحي ريخته و کمي از کره ي آب شد ه و مقداري آب به آن اضافه کنيد و روي آن فلفل سياه بپاشيد. ظرف را با درپوش به مدت8 تا 10دقيقه با قدرت100%در دستگاه بگذاريد و در نيمه کار يک بار آن را پشت و رو کنيد تا پخته شود، سپس آن را کنار بگذاريد . آرد را داخل ما بقي کره ي اب شد ه بريزيد و به تدريج شير را اضافه کرد ه و هم بزنيد. نمک و جوز هندي را نيزبيافزاييد و آن را به مدت 3تا 5 د قيقه با توان50%(500وات يا متوسط)در دستگاه بگذاريد و درحين کار 2بار آن را هم بزنيد تا سس غليظ شود، بعد بگذاريد تا کمي خنک شود و سريع تخم مرغي را که از قبل با چنگال هم زديد به آن اضافه کنيد. تره فرنگي ها را داخل هر تکه ژامبون بپيچيد و داخل سس فرو کنيد. ان ها را در ظرف مسطحي بگذاريد(بدون درپوش)و روي آن ها پنير رنده شده بپاشيد و ظرف را روي سه پايه ي بلند فلزي به مدت5 تا 7 د قيقه با ترکيب گريل و مايکرو20%(200وات يا پايين)در دستگاه بگذاريد تا پنير آب و کمي برشته شود.
نکته
- اين دستور 30گرم کربوهيدرات،50گرم پروتئين،90 گرم چربي و 1130کيلوکالري انرژي دارد.
منبع: هنر آشپزي 74