جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان سفيد ساده
-(0 Body) 
نان سفيد ساده
Visitor 505
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

آب - نصف پيمانه
شکر - يک هشتم پيمانه
خمير مايه - 7گرم(يک قاشق غذاخوري)
روغن مايع يا کره - د و قاشق غذاخوري(30گرم)
تخم مرغ - يک عدد
شير - نصف پيمانه
نمک - يک دوم قاشق مرباخوري
آرد - تقريبا 300گرم

مواد لازم براي رومال
 

زرد ه ي تخم مرغ - يک عدد
کنجد - به دلخواه

طرز تهيه
 

آب را کمي ولرم کرد ه، يک قاشق مرباخوري از شکر را در آن حل کنيد. د ماي آب را با انگشت کوچک خود امتحان کنيد تا ضمن احساس گرما به هيچ عنوان انگشت را نسوزاند . خميرمايه را روي سطح آب پاشيد ه و مخلوط کنيد. صبر کنيد تا خمير مايه عمل آمد ه و کف کند. در اين فاصله بقيه مواد به جز آرد را با هم مخلوط کنيد. خميرمايه عمل آمد ه را به مواد افزود ه و آرد را به تدريج اضافه کنيد تا خمير جمع شود. خمير را به روي سطح ارد پاشي شد ه منتقل کرد ه و ورز د هيد تا خمير يک دست شد ه و به دست نچسبد. به خمير چند ضربه زد ه و آن را در کاسه مناسبي که کمي چرب کرد ه ايد قرار داد ه و خمير را يک دور در آن بگردانيد تا سطح خمير چرب شود. روي خمير را با دستمال نخي تميزي پوشاند ه و استراحت د هيد تا حجم خمير دو برابر شود(حدود يک تا يک و نيم ساعت). بعد از اتمام استراحت پف خمير را با مشت بخوابانيد خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر قسمت را روي سطح کار شکل د هيد تا به صورت لوله اي بلند تر از طول قالب مورد نظر در آيد. دو نوار به دست آمد ه را به هم بپيچيد و در قالب لوف که بهتر است کف آن کاغذ روغني انداخته باشيد قرار د هيدو روي قالب را با دستمال بپوشانيد و نيم ساعت د يگر استراحت د هيد. بعد از اتمام استراحت روي نان را با زرد ه تخم مرغ رومال کنيد و در صورت تمايل کنجد بپاشيد. نان را به مد ت سي د قيقه در فر قرار د هيد تا روي نان طلايي شود. بعد از خارج کرد ن از فر آن را روي توري سيمي خنک کنيد.

نکته
 

1ـ اين دستور185گرم کربوهيدرات، 45گرم پروتئين،40گرم چربي و 1280کيلوکالري انر ژي دارد.
2ـ اين خمير يک خمير پايه براي انواع نان مي باشد و مي توان با افزود ن مواد اوليه مختلف و اعمال تغييرات جزئي در آن نانهاي متنوعي تهيه کرد.
3ـ از اين نان مي توانيد براي تهيه ي انواع ساندويچ اعم از روباز و يا تهيه شد ه در ساندويچ ميکر و يا به عنوان نان صبحانه استفاد ه کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image