جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيش اسفناج
-(6 Body) 
کيش اسفناج
Visitor 447
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم داخل کيش (براي 6تا8نفر)
 

پياز نگيني - يک عدد
نمک - مقداري
روغن مايع - 2قاشق غذاخوري
هويج رنده شده - 2عدد
اسفناج - 500گرم، درشت خرد شده
فلفل سياه و قرمز - به ميزان لازم
پنير موتزارلا - يک پيمانه
تخم مرغ - يک عدد
شير - يک دوم پيمانه

مواد لازم براي خمير
 

مارگارين نرم - 125گرم
ماست - يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ - يک عدد
آرد الک شد ه - 2 پيمانه
بيکينگ پودر - 2 قاشق مرباخوري
نمک - يک پنسه

طرز تهيه مواد داخل کيش
 

پياز و نمک را با مقداري روغن تفت د هيد، پيازها که کمي نرم شد ند، هويج رند ه شد ه و پس از چند د قيقه تفت داد ن، اسفناج ها را اضافه کنيد. آب اسفناج ها که کشيد ه شد، ادويه را اضافه کرد ه و از روي حرارت برداريد تا مواد کمي خنک شوند(فقط تفت د هيد، سرخ نکنيد).

طرز تهيه خمير
 

مارگارين نرم، ماست و تخم مرغ را که به د ماي اتاق رسيد ه است را داخل کاسه اي هم بزنيد. سپس آرد، بيکينگ پودر و نمک الک شد ه را اضافه کرد ه و خمير يک دستي به دست آوريد. خمير را به کمک ورد نه يا دست داخل قالب کيش يا تارت 25 سانتي باز کرد ه و چنگال بزنيد. مواد خنک شد ه را روي خمير پخش کنيد. مخلوط شير، پنير موتزارلا و تخم مرغ را روي مواد قبلي پخش کرد ه و در داخل فر با حرارت180درجه سانتي گراد به مد ت 30الي 35 د قيقه يا تا زماني که روي کيش طلايي شود بپزيد.

نکته
 

ـ اين دستور 205گرم کربوهيدرات،90گرم پروتئين،195گرم چربي و 2965کيلوکالري انرژي دارد.
منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image