مواد لازم براي 6 تا 8 نفر
روغن مايع - 2قاشق مرباخوري
قارچ درشت - 350گرم، خرد شده
آب سبزيجات - سه چهارم پيمانه
اسفناج - 275گرم، خرد شده
پودر فلفل سياه - به مقدار لازم
خامه - يک قاشق غذاخوري
سس مايونز - يک قاشق غذاخوري
مواد لازم براي کرپ
تخم مرغ کوچک - يک عدد
آرد - دو سوم پيمانه
جعفري - يک قاشق غذاخوري، خرد شد ه
شير کم چرب - يک و يک چهارم پيمانه
طرز تهيه
روغن مايع را در تابه نچسب ريخته و گرم کنيد. قارچ را به تابه اضافه کرد ه و تفت د هيد. آب سبزيجات ، اسفناج و فلفل را اضافه کرد ه و حرارت را کم کنيد تا مواد به مد ت 10 د قيقه بپزد و مايه غليظ شود . بعد از آماد ه شد ن ، خامه و سس مايونز را اضافه و مخلوط کنيد. وسط هر کرپ يک هشتم از مواد را گذاشته و کرپ را بپيچيد.
طرز تهيه کرپ
تخم مرغ، آرد، جعفري و شير را در مخلوط کن ريخته و هم بزنيد تا يک دست و نرم شود. تابه ي کوچک نچسب و گردي را به قطر20سانتي متر چرب کرد ه و روي حرارت قرار د هيد . کمي از مايه را داخل آن ريخته و بگردانيد تا همه ي تابه را بپوشاند و به مدت يک تا دو د قيقه بپزيد. سپس کرپ را برگردانيد تا طرف د يگر آن نيز پخته شود . کرپ هاي آماد ه را داخل ظرفي که روي آب گرم است بگذاريد تا گرم بماند و به همين ترتيب همه ي کرپ ها را اماد ه کنيد.
نکته
1ـ کرپ ها را مي توانيد فريز کنيد. فقط بايد بين هر کدام را کاغذ روغني گذاشته و موقع استفاد ه هرکدام را داخل .تابه و يا در مايکروويو گرم کنيد.
2ـ براي گرم نگهداشتن کرپ ها مي توانيد آن ها را داخل ظرفي قرار داد ه و ظرف را روي بخار بگذاريد./شوراي سردبيري
منبع: هنر آشپزي 74