مواد لازم
پنير خامه اي - 150گرم
رنده ي پوست ليمو ترش - يک قاشق مرباخوري
سبزيجات معطرتازه (جعفري، ريحان، ترخون) - 3قاشق غذاخوري، ساطوري
ران کامل مرغ با پوست - 3عدد
نمک و فلفل - به ميزان لازم
هويج متوسط - 4عدد، خرد شد ه درشت
تره فرنگي درشت - 2عدد، خرد شد ه درشت
روغن زيتون - 2قاشق غذاخوري
طرزتهيه
فر را روي 200درجه ي سانتي گراد داغ کنيد. پنير را با رند ه ي ليمو و سبزيجات مخلوط کنيد. از مايه پنير بين ران و پوست مرغ ماليد ه و پوست را روي ران فشار د هيد. روي پوست مرغ را نمک و فلفل ماليد ه و چرب کنيد. هويج و تره فرنگي را 5 د قيقه در اب جوش بجوشانيد ، سپس آب کش کرد ه، خشک کرد ه و در يک ظرف نسوز چرب کرد ه بريزيد. روغن را روي آن داد ه و نمک و فلفل بزنيد . ران هاي مرغ را روي سبزيجات ، درون ظرف نسوز قرار داد ه و 40 دقيقه در طبقه وسط فر قرار د هيد. تا زماني که پوست مرغ برشته شد ه و پنير آن اب شد ه و مانند سس روي سبزيجات بريزيد.
منبع: هنر آشپزي 74