جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ بريان پر شد ه با پنير و سبزيجات
-(1 Body) 
مرغ بريان پر شد ه با پنير و سبزيجات
Visitor 420
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

پنير خامه اي - 150گرم
رنده ي پوست ليمو ترش - يک قاشق مرباخوري
سبزيجات معطرتازه (جعفري، ريحان، ترخون) - 3قاشق غذاخوري، ساطوري
ران کامل مرغ با پوست - 3عدد
نمک و فلفل - به ميزان لازم
هويج متوسط - 4عدد، خرد شد ه درشت
تره فرنگي درشت - 2عدد، خرد شد ه درشت
روغن زيتون - 2قاشق غذاخوري

طرزتهيه
 

فر را روي 200درجه ي سانتي گراد داغ کنيد. پنير را با رند ه ي ليمو و سبزيجات مخلوط کنيد. از مايه پنير بين ران و پوست مرغ ماليد ه و پوست را روي ران فشار د هيد. روي پوست مرغ را نمک و فلفل ماليد ه و چرب کنيد. هويج و تره فرنگي را 5 د قيقه در اب جوش بجوشانيد ، سپس آب کش کرد ه، خشک کرد ه و در يک ظرف نسوز چرب کرد ه بريزيد. روغن را روي آن داد ه و نمک و فلفل بزنيد . ران هاي مرغ را روي سبزيجات ، درون ظرف نسوز قرار داد ه و 40 دقيقه در طبقه وسط فر قرار د هيد. تا زماني که پوست مرغ برشته شد ه و پنير آن اب شد ه و مانند سس روي سبزيجات بريزيد.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image