جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چگونه قرارداد اجاره ساختمان تنظيم کنيم؟
-(0 Body) 
چگونه قرارداد اجاره ساختمان تنظيم کنيم؟
Visitor 475
Category: دنياي فن آوري
يکي از قراردادهايي که اشخاص در جامعه تنظيم مي‌کنند قرارداد اجاره است که قوانين مربوط به آن هر از چندگاهي دچار تغيير و تحولات اساسي مي‌شود. در اين مختصر به آخرين مقررات مربوطه و نحوه تنظيم قرارداد اجاره مطابق با آن و راه‌هاي پيشگيري از بروز اختلاف و در صورت وقوع اختلاف نحوه مراجعه به دستگاه قضايي مي‌پردازيم. اما قبل از بررسي قانون روابط موجر و مستأجر مصوب 26/5/1376 تعريف قانوني اجاره و بعضي کلمات حقوقي به زبان س اده را ارايه مي‌کنيم.
• تعريف اجاره
به گزارش سرويس حقوقي ايسکانيوز، ااجاره عقدي است که برابر آن اجاره‌کننده مالک منافع عين مال موضوع اجاره‌ مي‌شود اجاره ممکن است نسبت به اشياء مانند اتومبيل، خانه يا حيوان يا انسان باشد خودرو آنکه شخصي بخواهد از خانه ديگري استفاده کند و آن را براي مدتي اجاره کند.
مستأجر: اجاره ‌کننده مؤجر: اجاره دهند عين مستأجر: مورد اجاره مال‌الاجاره: اجاره بها اجرت‌المثل: اجرت و بهائي که براي يک کالا يا خدمات بر مبناي قيمت کالا يا خدمات مشابه آن تعيين مي‌شود بدون آنکه طرفين قرارداد از قبل براي آن توافقي کرده باشند. اجرت‌المثل در مقابل اجرت المسمي يعني اجرت توافق شده قرار مي‌گيرد.
• 20 نکته در مورد اجاره اماکن مسکوني
1- در اجاره مسکن بايد مدت اجاره معين باشد والا اجاره باطل است. معمولاً مدت اجاره‌ها يکسال تعيين مي‌گردد. مدت اجاره از روزي شروع خواهد شد که بين موجر و مستأجر توافق شود و اگر در عقد اجازه ابتداي مدت ذکر نگردد زمان انعقاد قرارداد محسوب خواهد شد. شروع عقد اجاره خواهد بود.

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image