جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميني پيتزاي مرغ و اسفناج
-(3 Body) 
ميني پيتزاي مرغ و اسفناج
Visitor 465
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم جهت تهيه خمير
 

پودرخميرترش - 2قاشق چايخوري (7 گرم)
شکر - يک دوم قاشق چايخوري
آب گرم - يک دوم پيمانه
آرد سفيد - يک و يک دوم پيمانه
نمک - يک دوم قاشق چايخوري
روغن زيتون - 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه
 

پيتزا را مي توانيد مطابق ميل و سليقه خود و به صورت لقمه اي تهيه کنيد که مناسب ميهماني هاي د وستانه و مخصوصاً ميهماني هاي سرپايي است، مي توانيد آن را با رويه هاي مختلف و متنوع تهيه کرد ه و به صورت گرم و يا سرد سرو کنيد. پيتزاي فوق را مي توانيد همراه با آب ميوه، آب معد ني و يا آب معمولي سرو نماييد و فراموش نکنيد که د سر بستني را بعد از آن سرو کنيد.

مواد لازم جهت روي خمير
 

روغن زيتون - 2 قاشق سوپخوري
پياز کوچک - يک عدد، ريز خرد شد ه
سير - يک حبه، ريز خرد شد ه
فيله مرغ - 2عدد، خلال شد ه
اسفناج - 20برگ، خرد شد ه
سس گوجه فرنگي - يک سوم پيمانه
پنير موتزارلاي - رنده شده سه چهارم پيمانه
نمک و فلفل - به مقدار لازم

طرز تهيه خمير
 

پودر خميرترش را با شکر در کاسه اي بريزيد و آب را به آن اضافه کرد ه و به مد ت10 د قيقه در جاي مناسب (گرم )قرار د هيد تا پف کند. در کاسه اي آرد و نمک را بريزيد، سپس روغن را اضافه کرد ه و مخلوط مايه خمير فوق را هم افزود ه و مخلوط نماييد و خمير حاصله را به مدت10دقيقه ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را در ظرف چرب و يا آرد پاشي شد ه قرار داد ه و روي آن را بپوشانيد و در محيط مناسب(گرم)به مد ت 30 د قيقه استراحت د هيد، تا حجم خمير 2برابر شود . خمير ورآمد ه را روي سطح کمي آرد پاشي شد ه کمي ورز د هيد تا هواي آن خارج شود، بعد آن را به 10چانه تقسيم کنيد. هر چانه را به شکل گرد پهن کرد ه و در سيني چرب شد ه قرار د هيد و روي آن ها را با سس گوجه فرنگي پوشش داد ه و به اندازه ي يک قاشق سوپخوري از مايه اسفناج ذ يل روي هر کدام گذاشته و روي آن را هم با دو تا سه فيله ي تفت داد ه شد ه تزيين کنيد. بعد روي آن ها اند کي پنير موتزارلاي رند ه شد ه بپاشيد و سيني را در فر گرم شد ه با د ماي 240 تا 250درجه ي سانتي گراد و يا 450 تا 475 درجه ي فارنهايت قرار د هيد تا پنير طلايي رنگ شود.

طرز تهيه رويه ي ميني پيتزا
 

ابتدا روغن را در تابه بريزيد و اجازه د هيد تا گرم شود سپس پياز و سير را اضافه کرد ه و هم بزنيد (يک د قيقه)،بعد اسفناج خرد شد ه را اضافه کنيد و هم بزنيد و تا زماني که اسفناج نرم شود تفت د هيد. مرغ را هم جداگانه و روي حرارت زياد تفت د هيد تا نرم و پخته شود و نمک و فلفل آن ها را هم اندازه کرد ه و کنار بگذاريد.

نکته
 

در صورت تمايل مي توانيد خمير فوق را با ورد نه نازک باز کرد ه و با کاتر گرد کوچک قالب بزنيد تا تعداد بيشتري ميني پيتزا داشته باشيد. مي توانيد ميني پيتزاي پخته شد ه فوق را در ظرفي چيد ه و روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداريد. مي توانيد از خمير فوق کالزونه تهيه کنيد. مي توانيد پنير پارمزان تازه(رند ه شد ه)را هم جايگزين موتزالا نماييد.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image