جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزا باغ
-(3 Body) 
پيتزا باغ
Visitor 420
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا
 

آب گرم - 2پيمانه
عسل - يک قاشق سوپخوري
پودر خمير ترش فوري - يک قاشق سوپخوري
آرد الک شده - سه چهارم پيمانه
نمک - يک قاشق چايخوري
روغن زيتون - يک قاشق سوپخوري
آرد سفيد - 4و يک چهارم پيمانه

طرز تهيه خمير پيتزا
 

آب گرم، عسل و پودر خميرترش را در کاسه اي ريخته و هم بزنيد تا پودر خمير ترش در آن حل شود. سپس سه چهارم پيمانه آرد الک شد ه با نمک و روغن زيتون را اضافه کرد ه و هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آرد سفيد را تا حدي اضافه کنيد که خمير نرم و قابل انعطافي به دست آيد، سپس خمير را روي سطح آرد پاشيد ه ورز د هيد تا از حالت لاستيکي خارج شود. خمير را در کاسه اي آرد پاشيد ه شد ه يا چرب شد ه قرار داد ه و روي آن بپوشانيد و آن را در محيطي مناسب (گرم)قرار د هيد و استراحت د هيد تا حجم خمير 2برابر شود(به مدت يک ساعت).

طرز تهيه مواد روي پيتزا
 

سيب زميني شسته را با اب و نمک روي حرارت قرار د هيد و به مدت 20 د قيقه بپزيد تا نرم شود، سپس از آب خارج نمود ه اجازه د هيد تا خنک شود بعد به صورت ورقه هاي نازک ببريد(با پوست و يا بد ون پوست). فلفل د لمه اي رنگي حبه اي خرد شد ه را هم با سير ريز خرد شد ه داخل روغن زيتون کمي تفت د هيد تا نرم و براق شود و کنار بگذاريد. گوجه فرنگي را هم به ورقه هاي نازک برش بزنيد و پنير فتا را هم نگيني خيلي کوچک خرد کنيد. سيني فر را با ارد ذرت پوشش داد ه و کنار بگذاريد . فر را با دماي 500 درجه ي فارنهايت يا 260 درجه سانتي گراد گرم کنيد.

مواد لازم براي روي پيتزا
 

سيب زميني کوچک - 3تا4 عدد،آب پز
فلفل دلمه اي - يک و يک دوم عدد، حبه اي خرد شد ه
سير - 4حبه، ريز خرد شد ه
روغن زيتون - کمي
گوجه فرنگي - 2تا3عدد ، ورقه شد ه
پنير فتا - 60گرم، نگيني خرد شد ه
سس قرمز(سس گوجه فرنگي) - 2پيمانه
پنيرtelemeموتزارلاي ورقه شده - 180گرم
ريحان و جعفري - مقداري، خرد شد ه
گردو - تعدادي
زيتون سياه - تعدادي، بدون هسته
پنير موتزارلاي رنده شده - 3قاشق سوپخوري
نمک - به مقدار لازم

مواد لازم جهت تهيه دو پيمانه سس گوجه فرنگي تازه (سس قرمز)
 

روغن زيتون - 2قاشق سوپخوري
پياز متوسط - يک عدد، خرد شد ه
سير ريز خردشده - 3حبه
گوجه فرنگي - 900گرم، بدون پوست
جعفري خرد شده - يک چهارم پيمانه
ريحان خرد شده - 2قاشق سوپخوري
اورگانوخرد شده - يک قاشق سوپخوري
عسل - يک قاشق چايخوري
نمک و فلفل - به مقدار لازم

طرز تهيه سس قرمز(گوجه فرنگي)
 

روغن را در ظرفي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار د هيد سپس پياز خرد شد ه را اضافه کرد ه و به مدت 5 د قيقه بپزيد. سپس سير خرد شد ه را اضافه کرد ه و به مدت 5 د قيقه د يگر به پختن ادامه د هيد(روي حرارت بسيار کم)،بعد گوجه فرنگي، جعفري، ريحان، اورگانو، عسل، نمک و فلفل را افزود ه و به مدت 20 د قيقه د يگر روي حرارت کم قرار د هيد تا بپزند. سپس روي آن پوشاند ه و مي توانيد به مد ت يک هفته در يخچال و يا يک ماه در فريزر نگهداري کنيد.

طرز تهيه
 

خمير آماد ه شد ه را روي سطح آرد پاشي شد ه کمي ورز د هيد تا هواي داخل آن خارج شود، سپس آن را نازک باز کرد ه و به 2 قسمت مساوي چهارگوش تقسيم نماييد و دو قسمت را در سيني فوق قرار داد ه و براي 15 د قيقه د يگر استراحت د هيد. سپس سطح روي خمير را به سس قرمز آغشته کنيد و روي يک قسمت از خمير را با ورقه هاي پنير موتزارلا پوشاند ه و به وسيله ي پنير فتا جاي مواد را مشخص کنيد و در 2قسمت آن گوجه فرنگي هاي ورقه شد ه و سيب زميني هاي ورقه شد ه را بچينيد و در2قسمت د يگر فلفل دلمه اي هاي الوان و سبزيجات را قرار د هيد و روي پنير فتا را هم با گردو وزيتون سياه منقش سازيد و اند کي پنيز موتزارلاي رند ه شد ه را هم روي ان ها بپاشيد و سيني را داخل فر برد ه و درجه ي فر را به 400درجه فارنهايت کاهش د هيد و پيتزا را به مدت 25تا30 د قيقه بپزيد. روي قسمت د يگر را که قبلاً با سس قرمز پوشش داد ه بوديد کمي پنيز فتاي ريز خرد شد ه پاشيد ه و سطح روي خمير را با کليه مواد باقيماند ه پوشش د هيد و پنير موتزارلاي رند ه شد ه را هم روي کليه مواد بپاشيد و روي آن را هم با زيتون سياه منقش سازيد، سپس در فر و مطابق دستور العمل فوق بپزيد و بعد از طبخ آن را به برش هاي مثلثي شکل و چهارگوش درآوريد.

نکته
 

1ـ در صورت تمايل مي توانيد بعد از استراحت دوم، خمير را داخل فر برد ه و به مد ت 10د قيقه در فر400درجه ي فارنهايت آن را نيم پز کنيد، سپس از فر خارج نمود ه و با مواد اشاره شد ه آن را پوشش داد ه و مجدداً داخل فر قرار د هيد و مد ت زمان طبخ را هم 15تا20 د قيقه در نظر بگيريد.
2ـ در صورت تمايل مي توانيد مقداري کلم بروکلي را جايگزين سيب زميني و پنير پارمزان را جايگزين پنير فتا نماييد. مي توانيد6تا8 عدد فلفل قرمز تند حلقه شد ه را هم به مواد فوق اضافه کنيد و يا از دانه صنوبر يا خلال بادام استفاد ه کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image