مواد لازم:
شير نصف پيمانه
اسفناج دو کيلوگرم
جوش شيرين نصف قاشق چايخوري
کره 50 گرم
نمک به مقدار کافي
طرز تهيه:
ساقههاي اسفناج را از برگ آن جدا ميکنيم و برگها را بهدقت ميشوئيم. بعد دو تا سه ليوان آب داخل ظرف ميريزيم و جوش شيرين و نمک را درآب حل ميکنيم اسفناج را در آب و نمک ميريزيم و روي آتش ميگذاريم بدون اينکه در آنرا بگذاريم ميگذاريم روي حرارت ملايم ، سپس شير را کم کم داخل اسفناج ميريزيم و بهم ميزنيم تا شير کاملا جذب اسفناج شود، بعد کره را در اسفناج ميريزيم و پوره را بر ميداريم.
منبع: www.vista.ir /ج