? مواد لازم:
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
پياز متوسط، ورقه شده 2 عدد
سير، كوبيده 2 حبه
پودر كاري1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي، خرد شده 800 گرم
گل كلم، خرد شده 3 پيمانه (300 گرم)
بروكلي، خرد شده 5/3 پيمانه
هويج متوسط، حلقه شده 2 عدد
سس فلفل تند2 قاشق چايخوري
سيب زميني متوسط (1200 گرم) پوست گرفته 6 عدد
خامه2 قاشق سوپخوري
20 گرم كره
طرز تهيه:
پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. گوجه فرنگي، گل كلم، بروكلي و هويج را اضافه كنيد و بگذاريد اين سبزيجات حدود 10 دقيقه با آب گوجه فرنگي بپزند و كمي ترد شوند. آن را از روي آتش برداريد و بگذاريد حدود 10 دقيقه بماند تا سرد شود و آن را در يك ظرف نسوز بريزيد.سيب زمينيها را با مقداري آب بپزيد. سپس در يك صافي خالي كنيد تا آب اضافي آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبيد تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنيد و اين مخلوط را روي سبزيجات ريخته با پشت يك چنگال سطح مخلوط سيب زميني را صاف كنيد. پاي را به مدت 25 دقيقه يا تا زماني كه روي آن برشته و طلايي شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزيد.
منبع: www.vista.ir /ج