جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لکه (مرکب رسم)
-(1 Body) 
لکه (مرکب رسم)
Visitor 661
Category: دنياي فن آوري

مرکب رسم

در همان لحظه ايجاد لکه، براي زدودن و از بين بردن آن تلاش کنيد زيرا اگر خشک شود به سختي پاک مي‏شود. اگر پارچه قابل شستشو است يک اسفنج يا بالشتک جذب کننده، زير آن قرار دهيد و با قطره چکان روي آن آب سرد بريزيد. اين کار لکه‏هاي کم‏رنگ را پاک و از گسترش و پخش آنها جلوگيري مي‏کند. پارچه را چند بار با مايع پاک کننده بشوييد، سپس آن را به مدت چند ساعت در آب گرم حاوي آمونياک (يک تا چهار قاشق غذاخوري به ازاء يک ليتر آب) بخيسانيد.
روش ديگري که در مورد بعضي از لکه‏ها به کار مي‏رود، ريختن مستقيم محلول آمونياک بر روي لکه مي‏باشد. بعد از زدودن لکه‏هاي کم‏رنگ، ماده پاک کننده را ماليده، آبکشي کنيد و در صورت لزوم اين کار را تکرار کنيد.
در مورد پارچه‏هاي غيرقابل شستشو، پس از آن که براي زدودن لکه‏هاي کم‏رنگ از آب استفاده کرديد، روي لکه را اسفنج آغشته به آمونياک (يک قاشق غذاخوري به ازاء يک فنجان) بماليد و با آب تميز آبکشي کنيد. اگر اين کار لکه را پاک نکرد، آن را با محلول آمونياک مرطوب نماييد، سپس از مايع پاک کننده استفاده کنيد. اگر محلول آمونياک رنگها را تغيير داد، ابتدا پارچه را با اسفنج خيس کنيد و سپس روي آن سرکه سفيد بماليد.

خون

مواد شستشو را در آب سرد بخيسانيد يا روي لکه را با آب سرد بماليد تا تقريبا محو شود. سپس آن را با آب گرم و پودر پاک کننده بشوييد. در مورد لکه‏هاي کهنه يا سنگين از قطره محلول آمونياک استفاده کنيد، سپس با پودر پاک کننده آن را بشوييد. در صورت باقي ماندن لکه توسط مقدار کمي پراکسيد هيدروژن آن را برداريد. اگر باز هم لکه مشخص بود با توجه به نوع پارچه از سفيد کننده کلردار يا پربورات سديم استفاده کنيد.
اگر به لکه خون حرارت داده شود، پاک کردن آن مشکل‏تر مي‏شود. اما در مورد پارچه‏هاي پنبه‏اي و کتاني، استفاده از محلول گرم «تري فسفات سديم» معمولاً اين لکه‏ها را مي‏زدايد.
در مورد لکه خون روي مواد ضخيم مانند قالي و زيرانداز، از مخلوط خميري شکل ساخته شده از يک جذب‏کننده و آب سرد استفاده نماييد. خمير را به صورت ضخيم بر روي لکه پهن کنيد و بگذاريد تا خشک شود، سپس توسط برس بقاياي آن را پاک کنيد. اين کار را آن قدر تکرار کنيد تا لکه برطرف شود.

دارو

داروها داراي چنان ترکيبات متفاوتي هستند که نمي‏توان روش يکساني براي زدودن لکه‏هاي ناشي از آنها پيشنهاد کرد. بر روي لکه ناشي از داروهاي چسبناک، وازلين بماليد تا لکه نرم شود. سپس روي آن مايع تميزکننده بماليد. يا اينکه لکه را در حلال فرو ببريد و با دست بماليد و بعد حلال را بشوييد. يا اينکه پارچه را در صورت قابل شستشو بودن آبکشي کنيد. لکه شربتهاي شيرين مانند داروهاي ضد سرفه را معمولاً مي‏توان با آب و صابون شست، يا در مورد پارچه‏هاي غير قابل شستشو روي آن را اسفنج کشيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image