شايد بارها برايتان پيش آمده باشد كه حوصله درست كردن شام را نداشته باشيد و يا دير به منزل رسيديد و نتوانستيد، غذايي تهيه كنيد... از طرفي هم شايد همسرتان و فرزندانتان از نيمرو يا املت چون يك غذاي تكراري است، خوششان نيايد، از اين رو با داشتن مواد اوليهاي كه در آشپزخانه و يخچال هر خانهاي به وفور يافت ميشود، ميتوانيد اين خوراك را تهيه كنيد.
? مواد لازم:
فلفل دلمهاي قرمز، زرد و سبز: سه عدد
پياز قرمز: دو عدد
نخودفرنگي: 200 گرم
كلمبروكلي: 200 گرم
جعفري خردشده: دو قاشق غذاخوري
خامه تازه: 200 گرم
روغن زيتون: شش قاشق چايخوري
ادويه مخصوص: يكدوم قاشق چايخوري
نمك: مقداري
? طرز تهيه:
در يك تابه روغن زيتون را گرم ميكنيم و با شعله ملايم فلفل دلمهاي و پياز را خلال كرده، چند دقيقهاي تفت ميدهيم تا نرم و سبك شوند. در اين فاصله خامه، جعفري خردشده، نمك و ادويه را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. آنگاه نخودفرنگي را نيمپز كرده و كلم بروكلي را به شكل قطعات كوچك در ميآوريم و همراه با نخودفرنگي به مخلوط بالا اضافه ميكنيم. سپس كمي زمان ميدهيم تا سبزيجات پخته شود و به روغن بيفتد. در آخر تركيب خامه را به املت اضافه ميكنيم و شعله گاز را بعد از چند دقيقه خاموش ميكنيم.
منبع: www.vista.ir /ج