|
تميز کردن فريزر:
-(1 Body)
|
تميز کردن فريزر:
Visitor
422
Category:
دنياي فن آوري
براي تميز کردن جدار بيروني فريزر و قفسههاي آن از آب گرم و صابون ملايم يا پودر شستشو استفاده نماييد. از سايندهها استفاده نکنيد. هنگامي که ضخامت يخ درون فريزر به حدي برسد که از بسته شدن مناسب درب آن جلوگيري کند، بايد يخ را آب کرد. وجود مقدار زيادي يخ در داخل فريزر سبب کاهش کارآيي آن ميشود. براي اين کار، بستههاي غذاي خود را به يخچال منتقل کنيد يا آنها را در روزنامه خوب بپيچيد و بر روي ميز قرار دهيد. بهتر است دوازده ساعت قبل از تخليه فريزر درجه آن را روي سردترين وضعيت قرار دهيد، تا غذاها کاملاً منجمد شوند تا بتوانند مدت زيادتري را در خارج از فريزر بگذرانند. يخها را با يک پاروي چوبي يا تيغه پلاستيکي بتراشيد. از هيچ وسيله تيزي استفاده نکنيد. اگر لازم بود بر روي قسمتهاي يخزده آب سرد بپاشيد تا عمل ذوب تسريع شود. سپس داخل دستگاه را به دقت با آب ولرم حاوي يک قاشق غذاخوري جوششيرين به ازاء هر ليتر آب بشوييد. سپس با آب ولرم آبکشي نماييد و با پارچه نرم خشک کنيد. دستگاه را به برق بزنيد و بگذاريد به مدت نيم ساعت کار کند؛ سپس غذاها را سر جايشان برگردانيد. اگر به مسافرت طولاني ميرويد و ميخواهيد فريزر را خاموش نگاه داريد، آن را بر اساس روشي که گفته شد تميز کنيد و درب آن را باز بگذاريد. اگر برق قطع شد، درب فريزر را تا آنجا که ممکن است باز نکنيد. لازم است بدانيد که حدود 44 ساعت طول ميکشد تا مواد درون يک فريزر با بار کامل شروع به نرم شدن و آب شدن کند. در فريزرهاي با بار کمتر غذاها کمي سريعتر نرم و ذوب ميشود.
|
|
|