? مواد لازم:
? 250 گرم پاستا
? يک چهارم فنجان روغن زيتون
? دو قاشق مرباخوري سرکه
? نصف قاشق مرباخوري پودر سير
? نصف قاشق مرباخوري شکر
? يک فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
? نصف فنجان گوشت پخته شده
? 120 گرم قارچ
? نصف فنجان زيتون سياه خرد شده
? چهار عدد پيازچه خرد شده
? نمک و فلفل
? کمي پنير پارمسان براي تزئين
طرز تهيه
در قابلمه مناسبي آب ريخته و به آن نمک اضافه کنيد و سپس پاستا را به آن بيفزاييد. صبر کنيد تا پاستا کاملاً پخته و نرم شود سپس آن را در سبد ريخته و روي آن آب سرد بپاشيد.
در يک ظرف مناسب روغن زيتون، سرکه، سير، شکر و رزماري را با هم مخلوط کرده و سپس با پاستاها به هم بياميزيد.
سپس قارچ هاي خرد شده، گوشت پخته و ريز شده، فلفل دلمه، زيتون و پيازچه خرد شده را به آن اضافه کنيد و به اندازه دلخواه به آن نمک و فلفل بزنيد.
روي ظرف را پوشانده و براي 30 دقيقه در فضاي اتاق قرار دهيد. قبل از ميل کردن سالاد، با پنير پارمسان آن را تزئين کنيد.
منبع: www.vista.ir