مواد لازم براي 4 نفر:
• 2 ق.س. شير
• 2/1 پيمانه هويج ريز رنده شده شده
• 4/1 پيمانه پيازچه ريز خرد شده
• 4/1 پيمانه خرده نان گندم کامل
• 4/1 ق.چ. پودر ادويه ايتاليايي
• 4/1 ق.چ. پودر سير
• فلفل و نمک به ميزان لازم
• 350 گرم گوشت چرخ شده مرغ بدون چربي
• 4/1 پيمانه خردل
• 2/1 ق.چ. پودر کاري
• 4 نان همبرگر گندم کامل دو نيم شده و برشته
• برگ کاهو (در صورت تمايل)
• کدوي سبز رنده شده يا خرد شده به حلقه هاي نازک (در صورت تمايل)
• گوجه فرنگي ورقه شده (در صورت تمايل)
روش تهيه:
1. شير، هويج، پيازچه، پودر سير، ادويه ايتاليايي، خرده نان، نمک و فلفل را ر يک کاسه متوسط مخلوط ميکنيم. گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کرده خوب مخلوط ميکنيم. مخلوط را به چهار قسمت تقسيم کرده و هر يک را به شکل دايره اي به قطر 3 سانتيمتر در مي آوريم.
2. اين برگرها را در ماهيتابه چدني يا روي قسمت گريل اجاق گاز ميپزيم. براي اينکار ماهيتابه يا سطح گريل را اندگي چرب کرده و با حرارت بالا داغ ميکنيم، سپس دما را در حد متوسط پايين آورده، برگرها را در ماهيتابه قرار ميدهيم و درب ظرف را ميبنديم و يک طرف برگر را به مدت 8 تا 12 دقيقه ميپزيم، سپس آنرا برگردانده و سمت ديگر را به مدت 6 تا 8 دقيقه حرارت ميدهيم.
3. در اين مدت خردل و پودر کاري را مخلوط کرده، برگرها را بر روي نان قرار داده، سبزيجات مورد علاقه خود-کاهو، گوجه فرنگي و کدو- را بر روي آن قرار داده با سس خردل کاري سرو ميکنيم.
منبع: مجله اينترنتي فريا