مواد لازم:
سيب زميني= 4 الي 5 عدد متوسط
تخم مرغ= 3 الي 4 عدد
پياز =2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده= 400 گرم
نخودفرنگي= يک فنجان پخته شده
شير = يک سوم ليوان
نمک ؛ فلفل زردچوبه= به ميزان لازم
زعفران آب کرده= 1 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پياز را خوردکرده سرخ مي نماييم. گوشت چرخکرده را اضافه کرده بعداز تفت دادن نمک، ادويه، زردچوبه و رب را نيز اضافه مي کنيم. کمي تفت داده با يک سوم ليوان آب مي گذاريم بپزد (مثل مايه ماکاروني) درآخر نخودفرنگي را اضافه مي کنيم.
سيب زميني ها را پخته له کرده با شير و تخم مرغها هم مي زنيم. زعفران را اضافه کرده و مايع را در قيف مي ريزيم.
ته ظرف نسوز خود را از مايه گوشت ريخته و با قيف مايه سيب زميني را بصورت شکوفه روي مايه شکل مي دهيم تا تمام ظرف را پرکند. اگر قيف موجود نبود خمير سيب زميني راروي مايه گوشت صاف مي ريزيم. سپس ظرف نسوز را در فر قرار داده با درجه متوسط گريل را روشن مي کنيم. وقتي روي سيب زميني ها طلايي شد از فر درآورده و صرف مي کنيم.