? مواد لازم:
? دو دسته شاهي
? چهار ورقه کالباس
? يک چهارم فنجان سرکه سيب
? چهار قاشق مرباخوري شکر
? نمک و فلفل
? کمي پودر خردل
? طرز تهيه
برگ هاي شاهي را جدا کرده و به خوبي آنها را بشوييد، سپس آنها را در سبد ريخته و با آب بپزيد. تابه کوچکي را روي شعله ملايم قرار داده و ته آن را چرب کرده و ورقه هاي کالباس را در آن بريزيد و آن را تفت دهيد سپس به ميزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشيد. سپس در کاسه کوچکي سرکه و شکر را با هم مخلوط کرده و هم بزنيد و روي شاهي ها بريزيد. سپس کالباس هاي خرد شده را به آن اضافه کرده و پودر خردل را به آن بيفزاييد.
منبع: www.vista.ir