جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيکن تکه
-(0 Body) 
چيکن تکه
Visitor 408
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:

زنجبيل تازه نرم شده=1 قاشق چايخوري
سير تازه رنده شده=1 قاشق چايخوري
گشنيز ريز شده=1 قاشق چايخوري
زيره نرم شده=2/1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز=1 قاشق چايخوري
ماست=3 قاشق غذاخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
آبليمو=2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي=1 قاشق غذاخوري
سينه مرغ=1 و 2/1 کيلوگرم
پياز ورقه شده=1 عدد بزرگ
روغن=3 قاشق غذاخوري
مواد لازم جهت تزئين= 6 برگ کاهو
1 عدد ليموي قاچ شده

طرز تهيه:

1. زنجبيل،سير،گشنيز،زيره و پودر فلفل را در کاسه بزرگي با هم مخلوط مي کنيم.
2. ماست،نمک،آبليمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگي را به مخلوط ادويه اضافه مي کنيم.
3. مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادويه اضافه مي کنيم و در آن مي غلتانيم تا خوب جذب شود و مي گذاريم 3 ساعت يا ترجيحا 1 شب بماند.
4. پيازها را در کف يک ظرف نسوز مي چينيم و نيمي از روغن را روي پيازها مي پاشيم.
5. تکه هاي مرغ را روي پيازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زير مي پزيم. هر تکه را يک بار بر مي گردانيم و با بقيه روغن آن را کمي چرب مي کنيم و حدود 25 الي 30 دقيقه مي گذاريم بپزد.
6. مرغها را روي بستري از کاهو مي چينيم و آن را با ليمو تزئين مي کنيم.
منبع:http://site.zendehrood.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image