مدت آماده سازي:حدود 1 ساعت
مدت پخت:20 دقيقه
مواد لازم براي 2 نفر:
سيب زميني=315 گرم
هويج=125 گرم
برگ موسير يا پيازچه=7 گرم
سير=1 پر
روغن آفتابگردان=3 قاشق غذاخوري
کره=يک تکه کوچک
کرفس=125 گرم
پياز متوسط=1 عدد
تخم مرغ=1عدد
آرد ذرت=4 قاشق غذاخوري
تخمه پوست کنده آفتابگردان=1 قاشق غذاخوري
برگ موسير يا پيازچه براي تزئين=مقداري
طرز تهيه:
1. سيب زميني ها را شسته،پوست بگيريد و تکه تکه کنيد. سپس آنها را زير آب سرد گرفته و در قابلمه اي بزرگ بريزيد. مقداري نمک به آنها افزوده و روي آن را با آب بپوشانيد. سپس آنها را تا زماني که نرم و مغز پخت شوند بپزيد. بعد سيب زميني ها را از آب خارج کرده و در حالي که هنوز داغ است،پوست بگيريد و بکوبيد.
2. کرفس و هويج ها را پوست گرفته و رنده کنيد. پياز را نيز پس از پوست کندن ريز خرد کنيد. موسيرها را به قطعات کوچک خرد کنيد. سپس تمام اين مواد را به سيب زميني هاي کوبيده شده اضافه کنيد.
3. تخم مرغ را آنقدر بزنيد تا کف کند. سپس آن را با مقداري نمک به سيب زميني اضافه کنيد. سير را نيز پوست کنده،بکوبيد و به مخلوط اضافه کنيد.
4. کل مواد را با چنگال يا دست کاملا مخلوط کنيد. آرد ذرت را به ميزاني که مواد به هم بچسبند اضافه کنيد.
5. مخلوط سيب زميني را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتي متر تقسيم کنيد.
6. روغن را در ماهيتابه ضخيم تفلون،روي حرارت متوسط داغ کنيد.
7. برگرها را در روغن بگذاريد و شعله را کم کنيد. بگذاريد هر طرف آنها به مدت 6 دقيقه سرخ شود.
8. دانه هاي آفتابگردان را با يک تکه کوچک کره سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود. حرارت را کم کنيد و تخمه ها را مرتب هم بزنيد.
9. برگرها را با ساقه موسير يا پيازچه و تخمه هاي سرخ کرده تزئين کنيد.
ارزش غذايي هر وعده:
کالري=450 واحد
پروتئين=23 گرم
چربي=20 گرم
کربوهيدرات=45 گرم