? مواد لازم براي براي 4 نفر: ( زمان پخت: 15دقيقه)
? 2 فنجان ذرت تازه،
? يک دوم فنجان فلفل قرمز خرد شده،
? يک چهارم فنجان پيازچه،
? 1 ق.س گشنيز،
? يک چهارم فنجان آب ليمو،
? کمي شکر،
? نمک و فلفل سياه به ميزان لازم،
? 4 قطعه استيک راسته،
? 1ق.چ نمک،
? فلفل سياه، يک دوم ق.چ
? پودر فلفل قرمز خشک شده.
? طرز تهيه:
ذرتها را از وسط به دو نيم کرده درون آبجوش ريخته و بپزيد. سپس از آب جوش درآوريد و فلفل قرمز، پيازچه، گشنيز، آب ليمو و شکر را با آن مخلوط کنيد و نمک و فلفل سياه به آن بزنيد.
گريل را هم از قبل روشن کرده. نمک و فلفل سياه و پودر فلفل قرمز را مخلوط و به استيک ها بزنيد و هر طرف را حدود 5 دقيقه در فر بپزيد. سپس با سس فلفلي ذرت سرو نماييد.
منبع:www.vista.ir /ج