عنوان:
مواد لازم:
پودرشکر/ نصف ليوان
خرما بدون هسته/ يک ليوان
آب جوش /يک ليوان
آرد/ 2 ليوان
تخم مرغ /2 عدد
وانيل/ کمي
روغن مايع/ نصف ليوان
بيکينگ پودر/يک قاشق غذا خوري
پودردارچين، نمک، هل و زعفران/ به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا خرما را در ظرفي ريخته، روي آن آب جوش بريزيد و بگذاريد نيم ساعت خرما در ظرف بماند تا نرم شود. تخم مرغ، روغن و خرما به همراه آب آن را در مخلوط کن ريخته، مواد را خوب با هم مخلوط کنيد.
در ظرف ديگري بقيه مواد را با هم مخلوط کرده، هم بزنيد. سپس مخلوط خرما را به مواد اضافه کرده، با همزن برقي بزنيد.
در آخر مغز گردوي خرد شده را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنيد. مواد را در قالب کيکي که از قبل چرب کرده و کمي آرد پاشيده ايد ريخته، سپس ظرف را به مدت 40 الي 45 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا کيک بپزد.
منبع: نشريه کوچه ما، شماره12. /ج