مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
پياز :1 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سوخاري: 2 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي: 3 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده: 1 قاشق سوپخوري
نان سفيد: 2 عدد
روغن: 1 قاشق سوپخوري
فلفل: قدري
نمک :قدري
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را با پياز رنده شده، آرد سوخاري ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کرده خوب مالش دهيد بطوريکه که قطعات گوشت از هم جدا نشود. سپس گوشت را 3-2 قسمت کرده و به شکل گرد درآوريد و ان را در يک بشقاب مناسب که در آن يک قاشق روغن مايع ريخته ايد ، شهن کرده و مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد ( بهتر است در بين اين فاصله يکبار گوشت را پشت و رو کنيد ). همبرگر هاي آماده شده را ميان نان همبرگري گذاشته و سس گوجه فرنگي را که طبق دستور آن تهيه نموده ايد با جعفري خرد شده روي آن بريزيد .