جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک سيب، تره فرنگي و سيب زميني
-(3 نفر) 
خوراک سيب، تره فرنگي و سيب زميني
بازدید 406
گروه: دنياي فن آوري

(رژيم غذايي براي بيماران مبتلا به آرتريت)

آرتريت به التهاب مفاصل گفته مي شود که با درد مفصل و خشکي آن مشخص مي شود .

مواد لازم براي 6 نفر

سيب زميني 5/1 کيلو - تره فرنگي خرد شده 3 بوته - روغن زيتون 4 ق غ - پياز خرد شده 3 عدد - کرفس خرد شده 1 بوته کوچک - سيب زرد بزرگ 2 عدد - آرد يا نشاسته ذرت 50 گرم - شير پاستوريزه 2 ليوان سرخالي - مغز تخمه کدو 75 گرم ( در آسياب نرم شود ) - کنجد 1 ق غ - نمک و فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه

از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت و يا شماره 4 گاز گرم کنيد. سيب زميني ها را خوب تميز کرده و به تکه هاي نازک ببريد. سيب زميني ها را همراه تره فرنگي بخار پز کنيد. سپس ظرف مخصوص فر را خيلي کم، چرب کنيد. نصف سيب زميني ها را در ظرف بچينيد و تمام تره فرنگي را به صورت يک لايه روي آن بريزيد.
پوست سيب ها را بکنيد و هسته آن را در آورده و به صورت مکعبي خرد کنيد.
3 قاشق غذاخوري روغن زيتون در تابه بريزيد و به آرامي پيازها، کرفس و سيب ها را تفت دهيد تا زماني که پياز و کرفس نرم شوند. هم چنين مي توانيد آرد يا نشاسته ذرت را اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد. سپس شير را به تدريج اضافه کنيد و پخت را ادامه دهيد تا اين که سس اندکي غليظ شود. با قاشق اين سس را روي سيب زميني و تره فرنگي ها بريزيد با باقي مانده تکه هاي سيب زميني روي ان را بپوشانيد.
روغن زيتون را روي سيب زميني ها بماليد ادويه را پاشيده سپس روي آن پودر تخمه کدو تنبل و کنجد بپاشيد. به مدت 20 تا 30 دقيقه غذا را در فر گذاشته تا موقعي که سيب زميني هايي که در روي غذا است قهوه اي رنگ شود و سپس ميل کنيد.
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس