جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي بهار نارنج
-(0 Body) 
مرباي بهار نارنج
Visitor 442
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
بهار نارنج : 3000 گرم
شکر : 2500 گرم
آب ليموترش : 0.5 فنجان
هل : 1 قاشق سوپخوري

مرباي بهار نارنج

طرز تهيه:
اين مربا يکي از لطيف‌ترين و مطبوعترين مرباها است که بايد در طبخ آن دقت بيشتري به‌کار برود تا نتيجه مطلوب به‌دست بيايد و نکته حساس آن است که بايد بعد از چيدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را براي طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر مي‌گريم و براي هر يک کيلو شکر دو ليوان آب کافي است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانيم ديگ مناسبي را آب مي‌ريزيم و جوش مي‌آوريم بهار از آب آهک خارج مي‌کنيم و مي‌شوئيم دوباره در آب مي‌جوشانيم و آب آن را عوض مي‌کنيم، بعد بهار را در آب شيرين به مدت 24 ساعت قرار مي‌دهيم و سه تا چهار بار آب آن را عوض مي‌کنيم، تا تلخي بهار گرفته شود بعد شکر را با آب مي‌جوشانيم و صاف مي‌کنيم و بهار را که تلخي آن گرفته شده است در شربت مي‌ريزيم و روي آتش مي‌گذاريم تا شربت بجوشد و قوام بيايد، بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوري آب ليمو را اضافه مي‌کنيم و بعد از دو سه جوش مربا را از روي آتش بر مي‌داريم.
تهيه آب آهک:
به نسبت هر يک کيلو بهار نارنج يک کيلو آهک را در 5 تا 6 ليوان آب سرد حل مي‌کنيم به‌هم مي‌زنيم و مي‌گذاريم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روي بهار نارنج مي‌ريزيم و بعد 2 تا 3 ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده مي‌کنيم.
منبعwww.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image