جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راويولي
-(5 Body) 
راويولي
Visitor 420
Category: دنياي فن آوري
زندگي امروزي پخت خيلي از غذاها را آسان كرده است. راويولي يكي از اين غذاهاست.
امروزه مي‌توان به جاي درست كردن خمير راويولي و پر كردن شكم آن، به سادگي بسته آماده را از مغازه خريد. راويولي يك غذاي ايتاليايي است كه مي‌گويند اولين بار خانم‌هاي خانه‌دار ايتاليايي در بندر جنوا آن را تهيه كرده‌اند.

مواد لازم (براي سه نفر):

راويولي: يک بسته
قارچ: 300 گرم
خامه: 2 ليوان
پياز: دو عدد بزرگ
ژامبون دودي: 300 گرم
ريحان تازه: يك قاشق
جعفري خرد شده: يك قاشق
پنير پارمسان: بسته به سليقه شخصي
نمک و‌ فلفل سياه: به اندازه لازم
سركه يا آبليمو: اندكي

طرز تهيه راويولي:

در يك قابلمه آب را جوش بياوريد. روغن و اندكي سركه يا آبليمو به آن اضافه كنيد. حال راويولي‌ها را درون ظرف بريزيد و در ظرف را ببنديد و بگذاريد 10 دقيقه با شعله زياد راويولي‌ها در آب بجوشند. پس از طي اين زمان آنها را آبكش كنيد و آب سرد روي آنها بريزيد.

طرز تهيه سس خامه:

پيازها را به صورت خلالي خرد کنيد [آشنايي با خواص پياز] و با اندكي روغن و کره (براي خوش طعم شدن) روي شعله متوسط گاز بگذاريد. دقت كنيد كه كافي است پياز کمي داغ شود و بويش دربيايد و اصلاً‌ نبايد اجازه دهيد که آبش تبخير شود.
سپس ژامبوني را که به شکل نوارهاي بلند قطعه قطعه کرده‌ايد به آن اضافه کنيد و بعد از سه دقيقه قارچ حلقه شده را به آن بيفزاييد.
مواد را به آرامي مخلوط کنيد و بگذاريد يكي دو دقيقه با هم حرارت ببينند. بعد خامه را اضافه کرده و نمک و فلفل سياه را روي غذا بپاشيد.
اگر مواد به ظرف سرخ کردن چسبيده باشند خامه به جداشدن آنها کمک مي‌کند بنابراين نيازي نيست كه حلقه‌هاي ظريف قارچ را با فشار از ظرف جدا كنيد.
اگر از قارچ و پياز ترد خوشتان نمي‌آيد مي‌توانيد در ظرف را به مدت چهار تا پنج دقيقه بگذاريد و حرارت را کم کنيد تا اين مواد کمي پخته‌تر و نرم‌تر شوند ولي موظب باشيد که سس کم آب نشود و نسوزد.
بعد از پنج دقيقه موارد سس خامه را کمي خنک کرده و در يک ظرف نشکن به آرامي و احتياط با بالشتک‌هاي راويولي مخلوط کنيد. ظرف را تا 3 دقيقه ديگر حرارت ملايم بدهيد تا راويولي مزه خامه بگيرد. بهتر است براي اين كار از فر يا مايکرو استفاده كنيد.
مي‌توانيد قبل از آوردن غذا روي آن را با سبزيجات و و دو قاشق غذاخوري پنيز پارمزان بپوشانيد. به جاي ريحان تازه مي‌توانيد از برگ‌هاي تازه نعنا [آشنايي با خواص نعنا] هم استفاده كنيد.

نكته‌ها:

پياز هر چه پرآب و خام‌تر باشد ترکيب خوشمزه‌تري با خامه به‌وجود مي‌آورد. خامه نمک بيشتري لازم دارد و وقتي با نمک‌پاش نمک و فلفل را به غذا اضافه کنيد بهتر مي‌توانيد مزه و طعم آن را کنترل کنيد. قارچ در روغن جمع و کوچک مي‌شود پس ضرورت دارد بين ريختن قارچ و افزودن خامه فاصله زيادي نيفتد.
سبزيجات اين غذا بيشتر با آب و بخار خودشان جا مي‌افتند و کمتر سرخ مي‌شوند. بهتر است نگذاريد آبشان زياد تبخير شود.
اگر طرفدار غذاهاي تند هستيد مي‌توانيد به جاي ژامبون از سالامي استفاده كنيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image