جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي به
-(0 Body) 
مرباي به
Visitor 398
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
به : 3000 گرم
شکر : 2500 گرم
آب ليموترش : 0.5 فنجان
هل : 1 قاشق سوپخوري

مرباي به

طرز تهيه:
به را چهار قاچ مي‌کنيم و تخم و قسمت سفتي وسط به را در مي‌آوريم و پوست مي‌کنيم (به را با پوست نيز مربا مي‌کنند)، بعد به را به شکل قاچ پرتقال خرد مي‌کنيم و آن را مي‌شوئيم و در ظرف مس سفيد کرده تميزي مي‌ريزيم (ظرف طبخ مرباي به بايد حتماً مس سفيد کرده باشد زيرا در غير اي‌نصورت مرباي خوش‌رنگ نمي‌شود)، بعد مقداري آب در حدود 8 ليوان به‌طوري که کمي روي به را بگيرد در ظرف مي‌ريزيم و در آن را مي‌بنديم و ظرف را روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا به کمي پخته ولي زياد له نشود بعد شکر را داخل به مي‌ريزيم و هل را نيز اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم مربا با حرارت ملايم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش‌رنگ و شربت آن غليظ شود. بعد آب ليمو را مي‌ريزيم. مربا چند جوش که زد از روي آتش بر مي‌داريم.
بايد توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا بايد بسته و حرارت ملايم باشد تا مربا خوش‌رنگ شود در صورتي‌که مربا رنگش کاملاً قرمز شد ولي شربت آن رقيق بود در آن را برمي‌داريم و حرارت را کمي تند مي‌کنيم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image