جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قزل‌آلاي ايراني با روش بالكاني
-(2 Body) 
قزل‌آلاي ايراني با روش بالكاني
Visitor 452
Category: دنياي فن آوري
اين روزها ماهي قزل‌آلا - چه از نوع رودخانه‌اي و چه از نوع پرورشي - طرفداران زيادي دارد
و باتوجه به اينكه نوع پرورشي آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از اين نوع آن – كه درشت‌تر هم هست– استفاده مي‌كنند.
اين ماهي علاوه بر نوع پرورشي در رودخانه‌هاي كشورهاي اروپاي شرقي نيز
به وفور يافت مي‌شود و گوشتي قرمزتر از انواع ايراني دارد. در ضمن يكي از غذاهاي رايج در اين كشورها و درواقع شبه‌جزيره بالكان نيز هست. شما مي‌توانيد اين‌بار ماهي قزل‌آلاي ايراني را با روش بالكاني امتحان كنيد.

مواد لازم براي 4 نفر:

- 4 قاشق سوپ‌خوري كره
- يك قاشق سوپ‌خوري شويد خردشده
- يك قاشق سوپ‌خوري جعفري خردشده
- 4 عدد فيله ماهي قزل‌آلا
- 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوري آب ليموترش
- نمك و فلفل به مقدار لازم
توضيح: باتوجه به اينكه قزل‌آلاهاي ايراني گوشتي به قرمزي انواع بالكاني ندارند، شما مي‌توانيد مقداري پودر زعفران نيز به آنها اضافه كنيد تا هم رنگ زيباتري داشته باشند و هم خوش‌طعم‌تر شوند. براي اين منظور، مقدار نصف قاشق چاي‌خوري پودر زعفران كافي است.

طرز تهيه:

1 - كره را در كاسه فلزي كوچكي بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب شود.
سپس آن را به كاسه بلوري‌اي منتقل كنيد. حالا با اضافه‌كردن شويد، جعفري، نمك، فلفل و زعفران آن را مزه‌دار كنيد.
2 – اگر مي‌خواهيد ماهي را در روغن سرخ كنيد، تابه‌اي آماده كرده و پس از ريختن مقداري روغن در آن، فيله ماهي‌ها را در كف تابه بچينيد، در غير اين صورت، آن را روي سيني ميله‌اي فر يا دستگاه ديگر مخصوص گريل‌كردن قرار دهيد و پس از آن، با استفاده از قلم‌موي آشپزخانه سطح هريك از فيله‌ها را به مخلوط كره‌اي آغشته كنيد و روي ديگر فيله‌ها را نيز برگردانده و به همين صورت مخلوط كره‌اي را بر آنها بماليد.
3 - براي گريل‌كردن ماهي حدود 10 دقيقه زمان لازم است. پس از آنكه ماهي‌ها خوب پخته شدند، آب ليموترش را روي آنها ريخته و همراه سبزيجات
سرو كنيد
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image