مواد لازم:
آرد برنج: 10گرم معادل 1( قاشق غذاخوري)
شكر :4گرم (معادل 1قاشق مرباخوري)
شير: 210گرم (معادل1ليوان)
طرز تهيه:
ابتدا شير( جوشيده شده) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و در حاليکه روي شعله ملايم است بهم بزنيد تا کم کم برنج پخته و به قوام بيايد. معمولاً بعد از جوش آمدن حدود 5-10 دقيقه حرارت ملايم بهم بزنيد تا کم کم برنج پخته و به قوام بيايد. معمولاً بعد از جوش آمدن حدود 5 تا 10 دقيقه حرارت ملايم براي قوام آمدن آن کافي است.
ارزش غذايي فرني آرد برنج (پخته شده با مقادير فوق):
انرژي | 220(کالري) | آهن | 1(ميلي گرم) |
پروتئين | 8/5(گرم) | کلسيم | 260(ميلي گرم) |
چربي | 4 (گرم) | ويتامينA | 130(رتينول اکي والان) |
کربوهيدرات | 37 (گرم) | ويتامينC | 2(ميلي گرم) |
وزن غذا حدود 150 گرم