مواد لازم:
بادمجان : 500 گرم
گوجه فرنگي : 750 گرم
پياز : 1 عدد
جعفري ساطوري شده : قدري
کره : 100 گرم
شکر : 1 قاشق سوپخوري
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
پنير پيتزا : 100 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
پوست بادنجانها را کنده آنها را به ضخامت 5 سانتيمتر حلقه حلقه بريده رويش نمک بپاشيد و پارچه نازک رويش بکشيد تا آبش زايل شود.
سپس از گوجه فرنگي و جعفري و پياز و کره و آرد، سس گوجه فرنگي تهيه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفي که قبلاً چرب نمودهايد چيده سس گوجه فرنگي مزبور را بريزيد و پنير رنده کرده و کره آب کرده روي آن بپاشيد و آن را مدت يکساعت در فر بگذاريد.
منبع:www.vista.ir /ع