مواد لازم:
هويج 2 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
پياز 2 عدد
نخود سبز 1 پيمانه
قارچ 200 گرم
پنير کورد 100 گرم
برنج 3 پيمانه
بادام هندي نصف پيمانه
ادويه به ميزان لازم
سويا سس 4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا برنج را خيس کرده آبکش مي کنيم وقتي دم کشيد کنار گذاشته و بعد پنير کورد را مکعبي کرده با سس سويا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد پياز و هويج ، فلفل دلمه اي را مکعبي کرده تفت مي دهيم و بعد نخود فرنگي پخته شده را با پنير کورد بادام هندي و قارچ تفت داده شده تمامي مواد را مخلوط کرده و بعد با پلوي دم کشيده مخلوط مي کنيم و بعد ته قالب دلخواه را چرب کرده و در ظرف مورد نظر بر مي گردانيم و گرم تقديم مي کنيم.
منبع: www.vista.ir /ک