مواد لازم:
4 عدد سيب زميني بزرگ
مقدار كمي روغن مايع
يك چهارم پيمانه پنيرپارمسان رنده شده300
گرم گوجه فرنگي خرد شده300
گرم لوبيا قرمز پخته
دو عدد كدوي سبز كوچك ورقه شده
نصف قاشق چايخوري ادويه
يك چهارم پيمانه آب
يك پنجم پيمانه گوشت مرغ پخته و خرد شده (حدود 250 گرم)
طرز تهيه:
سيب زميني ها را خوب بشوييد و از چند طرف با چنگال سوراخ كنيد. آنها را در حدود يك ساعت و با درجه حرارت متوسط در فر بپزيد تا تنوري و مغزپخت شوند. آنها را از فر خارج كنيد و هر يك را از طول به دو نيمه تقسيم كنيد. با يك قاشق كوچك داخل نيمه هاي سيب زميني را تا حدي كه حدود يك سانتي متر از گوشت آن چسبيده به پوست باقي بماند خالي كنيد و آن را كنار بگذاريد.
گوجه فرنگي، لوبيا قرمز، كدو، نمك و ادويه و آب را مخلوط كرده در ظرف مناسبي روي حرارت متوسط اجاق گاز بگذاريد تا به جوش آيد و حدود 5 دقيقه بجوشد تا وقتي كه كدو نرم شود. مواد داخل سيب زميني را كمي خرد كنيد و همراه با گوشت مرغ به مخلوط بالا اضافه كنيد چند دقيقه ديگر به آن حرارت دهيد.
داخل سيب زميني ها را با كمي روغن يا يك قطعه كوچك كره اندكي چرب كنيد و در حرارت متوسط فر 10 دقيقه ديگر بپزيد. سپس آنها را خارج كرده و در هر يك مقداري از خوراك گوشت مرغ و لوبيا را بريزيد. كمي پنير پارمسان بر روي آنها بپاشيد و سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir /خ