? مواد لازم
پنج فنجان آب مرغ يا آب گوشت
کمي زعفران
شش قاشق مرباخوري کره
يک عدد پياز خرد شده
يک فنجان و نيم برنج
يک فنجان پنير پارمسان
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
? طرز تهيه
در يک قابلمه بزرگ پياز خرد شده را با کره ريخته و سپس آن را براي پنج دقيقه تفت دهيد تا کاملاً نرم شود، ولي پيازها نبايد طلايي شده و رنگشان عوض شود.
سپس برنج را که از چند ساعت قبل شسته و خيس کرده ايد، پس از آبکش کردن به پيازها اضافه کرده و به ميزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنيد. پس از يک دقيقه آب مرغ را افزوده و زعفران را به آن اضافه کنيد. در قابلمه را گذاشته و زير آن را کم کنيد تا برنج کاملاً بپزد. تقريباً 25 تا 30 دقيقه زمان لازم است.
سپس پنير را رنده کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کرده و به آرامي آن را هم بزنيد.
منبع: www.vista.ir
ae