مواد لازم:
برنج اعلا:200 گرم
شكر:100 گرم
زعفران آسياب شده:يك سوم قاشق چايخوري
شير:300 سيسي
كره آب كرده:3 قاشق غذاخوري
ميخك:3 عدد
هل نكوبيده:3 عدد
كشمش درشت:30 گرم
پودر پسته: مقداري براي تزيين
دستور تهيه:
ابتدا برنج را يك ساعت قبل از پخت در آب خيس كرده و در يك قابلمه با شير، شكر، زعفران، ميخك، هل و كشمش ميپزيم.بعد از اين كه برنج پخت، كره آب كرده را با آن مخلوط كرده و در كاسهاي ريخته، روي آن را با پودر پسته تزيين ميكنيم.
منبع:www.vista.ir /ع